зимни гуми -от къде?
- Georgimitrovich
Аз ще ви кажа защо не става със събирането на хора
Навремето бяхме уредили отстъпки за всички членове на клуба на Фолксваген. И си помислих, че ще залеят сервизите за гуми. Все пак 15% са си отстъпка.
Нищо подобно не се случи.
Доколкото си спомням беше отишъл един човек.
Навремето бяхме уредили отстъпки за всички членове на клуба на Фолксваген. И си помислих, че ще залеят сервизите за гуми. Все пак 15% са си отстъпка.
Нищо подобно не се случи.
Доколкото си спомням беше отишъл един човек.
http:/www.penchochukov.com
Yaris P1
Yaris P1
Хич нямам намерение да ходя до Автосвят, но все пак ми е интересно да ми разкажеш - аз съм доверчив!didak написа:...или чисто практически определено има.Creep написа:
Чисто теоритично не би трябвало да има значение къде е произведен - сместта и машините са еднакви... Кой пуска и спира машините и кой опакова гумите не би трябвало да има никакво значение... Или...?
Можеш да се убедиш, ако отидеш в Автосвят - представителите на Опел, Шеви ..., и сравниш Дънлоп-а произведен във Франция и този в Германия. Има ги и двата при тях.
-
@Dimoooooo
Слагай само размера, който е оригинално монтиран. В случая е 205х55/16". Просто при други размери компа дава отклонения, както и TRC и ABS.
Аз лично намерих NOKIAN за 150 лв. ама лятото. В магазина на Цариградско дето продават THULE. До Mitsubishi show room.
Слагай само размера, който е оригинално монтиран. В случая е 205х55/16". Просто при други размери компа дава отклонения, както и TRC и ABS.
Аз лично намерих NOKIAN за 150 лв. ама лятото. В магазина на Цариградско дето продават THULE. До Mitsubishi show room.
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com
www.red-vertex.com