Кой да питам за грешката? Тези които извършваха диагностиката ли? Казаха ми че проблема е бедна смес и лошо изгаряне ...ама така и не ми казаха от какво може да е .Не мисля ,че проблема е единствено в лошото качество на гориво в България.Bass_Man написа:Ами питай ги каква е била грешката .
ne znam tochno kak sa Evropeiskite Corolli, no sam 99% siguren che gorivnia ti filtar e chast ot benzinovata pompa, t.e. v rezervoara. na teoria moje i da e ot nego, ama mnogo silno me samniava. bez da dadesh specifichen kod, mnogo trudno moje niakoi dori da pochne da ti pomaga kakvo moje da e. ako e bedna smesta, veroiatno si imal P0171, ama koi znae tova li naistina ti e koda...stan4opan4o написа:да не пускам отделна тема ,да попитам някой знае ли къде точно ми се намира горивния филтър за да го сменя и него ,струва ми се че и от него мойе да е проблема.
Платих им разбира се .Взеха 50лв и общо взето нищо не свършиха.Проблема си остана не решен.ALTEZZA написа:ami da. ti na tiah plati li im za diagnostikata?stan4opan4o написа:Кой да питам за грешката? Тези които извършваха диагностиката ли?
ami nachi, tez 50lv det si gi platil, te ne sa li che da ti diagnostirat kolata? ili inache kazano shto ne si obratno pri tiah che da se razbere ot det idva CEL-a(check engine light)? tova e vse edno da otidesh do mestnoto kafene i da si porachash edno malko, da im podadesh 2lv i da si tragnesh predi da poluchish kafeto...stan4opan4o написа: Платих им разбира се .Взеха 50лв и общо взето нищо не свършиха.Проблема си остана не решен.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта