F1 - Честит подиум

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 17 Апр 2009 01:27

rudolf написа:
Kiki написа: кики смей се,,,той басс-ман още и в кеч лигата вярва още, че е чесно световно състезание по сила,,,и вика за ЯКОДЗУНА-щото имал най логична връзка с неговата японска супра laugh.gif
Аве , като гледам единия знае какво ям другия знае в какво вярвам , що не вземете да си подмиете дупенцата а ? :whistle:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

....

Мнение от rudolf » 22 Апр 2009 00:03

...струва ми се че фиа си тълкува свойте правила ,само с оглед да не изгуби някой отбор в формула 1...

http://www.rs-auto.bg/sport/article/773 ... ни-години/

""Изненадващото е, че отборите с противоречивите дифузьори и техните конкуренти спорят надълго и нашироко дали отворите в долната част на техните дизайни наистина са отвори.

„Отборите с противоречивите дифузьори и ФИА признават, че може да има определени пространства между дадени повърхности, но самите повърхности нямат отвори.Те са съгласни, че пространствата между различните повърхности не са отвори според специфичното значение на член 3.12.5""

http://www.rs-auto.bg/sport/article/771 ... а-легални/

демек разтояние между две плоскости ,не е отвор,,,,

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 26 Апр 2009 18:15

Честит да ни е подиумът! cool.gif Добро състезание за нас,въпреки сгрешената стратегия. Само не разбрах защо Глок изостана чак 7ми,в бокса бяха бързи....
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 04 Окт 2009 17:23

Честити две 2-ри места в Сингапур и Япония за Тойота! cool.gif Силна кола,перфектна стратегия,много бързи в бокса,Трули стабилен както винаги,днес доказа на тази пилотска и технична писта,че е много добър пилот ,колкото и да го плюят някои колеги тук. wink.gif

Интересно става с пилотите-Тойота изглежда няма да подновят договора на Трули,а и договорът на Глок няма да бъде продължен почти сигурно. Хаует е на мнение,че сегашната ни пилотска двойка не може да извлече пълните възможности на болида. Тойота иска да привлече Кубица и евентуално Райконен,да видим как ще се развият нещата.

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 04 Окт 2009 21:27

На мен много ми се иска да влезем в тройката при канструкторите, но за съжаление тази година няма да стане. Дай боже догодина това да се случи.

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 06 Окт 2009 19:36

и те докато не смятат да им подновяват договорите, почват подиумите:), трудна задача от тук нататък:)
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 07 Окт 2009 09:28

LEXUS написа:Честити две 2-ри места в Сингапур и Япония за Тойота! cool.gif Силна кола,перфектна стратегия,много бързи в бокса,Трули стабилен както винаги,днес доказа на тази пилотска и технична писта,че е много добър пилот ,колкото и да го плюят някои колеги тук. wink.gif

Интересно става с пилотите-Тойота изглежда няма да подновят договора на Трули,а и договорът на Глок няма да бъде продължен почти сигурно. Хаует е на мнение,че сегашната ни пилотска двойка не може да извлече пълните възможности на болида. Тойота иска да привлече Кубица и евентуално Райконен,да видим как ще се развият нещата.
Явно гледаш Ф1 от скоро и повече си повлиян от манията си към тойота wacko.gif

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 07 Окт 2009 15:36

Troshko написа:
Явно гледаш Ф1 от скоро и повече си повлиян от манията си към тойота wacko.gif
Прав си,така е. cool.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Окт 2009 08:49

smb написа:
Kiki написа:На мен много ми се иска да влезем в тройката при канструкторите, но за съжаление тази година няма да стане. Дай боже догодина това да се случи.
за щастие са в топ 10 при конструкторите laugh.gif
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 09 Окт 2009 09:16

smb написа:
Kiki написа:На мен много ми се иска да влезем в тройката при канструкторите, но за съжаление тази година няма да стане. Дай боже догодина това да се случи.
Не топ 10, а топ 5, защото са на пето място. wink.gif
А имат щанс и за четвърто.
А Тошко нека се лези, ама Субару ги няма никъде на хоризонта! :blob2: :blob3: :blob5: :blob7: :blob8:
Последно промяна от Kiki на 09 Окт 2009 09:20, променено общо 1 път.

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Окт 2009 09:18

Kiki написа:
smb написа:
Не топ 10, а топ 5, защото са на пето място. wink.gif
А имат щанс и за четвърто.
И какво от това :whistle: Като се има предвид ,че са от отборите с (тъй наречения )неограничен бюджет unsure.gif

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 09 Окт 2009 09:22

Значи могат да правят спортни автомобили. tongue.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Окт 2009 09:29

Kiki написа:Значи могат да правят спортни автомобили. tongue.gif
По-твоята логика искаш да ми кажеш ,че и РЕД БУЛ и РЕНО могат да правят СПОРТНИ коли !!!

Аз доста ред бул съм изпил ,а не ме е мръднал 1м бати колата ,за рено не коментирам :help:

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 09 Окт 2009 09:42

Troshko написа:
По-твоята логика искаш да ми кажеш ,че и РЕД БУЛ и РЕНО могат да правят СПОРТНИ коли !!!

Аз доста ред бул съм изпил ,а не ме е мръднал 1м бати колата ,за рено не коментирам :help:
Това не съм казал. hmm.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Окт 2009 09:46

Kiki написа:
Troshko написа:

Това не съм казал. hmm.gif
Добре ще ти го кажа ,както ще ме разбереш !По твойте думи "тойота можела да прави спортни коли " ,а ред бул или примерно рено ги мачка значи правят ПО-спортни коли .........

Колекционирай ГолФчета и не се занимай с форула не ти се отдава wink.gif

Публикувай отговор