относно мр2
относно мр2
здравейте колеги! преди няколко дни отидох да си регистрирам колата в кат и не можахме да намерим номера на двигателя! пратиха ме в сервиза на тойота но и там не можаха да ми помогнат! та въпроса ми е дали изобщо съществува такъв номер и ако го има къде е!
- Georgimitrovich
- polsun
- Обратна връзка:
Re: относно мр2
Ела утре пак в Тойота в Търново не съм разбрал че е идвала такава кола при нас, ако трябва ще поразглабяме, на подемник ще я дигнем, ама ще го намерим тоя номер, само търси Сашо като дойдеш, ще помогна с каквото мога.Zaio_87 написа:здравейте колеги! преди няколко дни отидох да си регистрирам колата в кат и не можахме да намерим номера на двигателя! пратиха ме в сервиза на тойота но и там не можаха да ми помогнат! та въпроса ми е дали изобщо съществува такъв номер и ако го има къде е!
Кат немогат го намерят да пишат в талона без номер на мотор или номер на моор не се чете. За кво те разкарват само....Zaio_87 написа:здравейте колеги! преди няколко дни отидох да си регистрирам колата в кат и не можахме да намерим номера на двигателя! пратиха ме в сервиза на тойота но и там не можаха да ми помогнат! та въпроса ми е дали изобщо съществува такъв номер и ако го има къде е!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- polsun
- Обратна връзка:
По принцип е така ама някой път се правят на интересни колкото да ти лазят по нервите..diver написа:Кат немогат го намерят да пишат в талона без номер на мотор или номер на моор не се чете. За кво те разкарват само....
Тамън на едно субару и на едно чероке това ми писаха в талона... На последната карина в талона от италия немаше номер и аз мноо доволен вече кроях пъклени планове.. докат единия мноо доволен на канала ми вика - аз го намерих и го вписах...подъл тип....polsun написа:По принцип е така ама някой път се правят на интересни колкото да ти лазят по нервите..diver написа:Кат немогат го намерят да пишат в талона без номер на мотор или номер на моор не се чете. За кво те разкарват само....

- polsun
- Обратна връзка:
biggrin.gif biggrin.gif А докато си ровеше из дънките беше изтървал случайно "Пенчо Славейков" в канала дали щеше да го намери номера?diver написа:Тамън на едно субару и на едно чероке това ми писаха в талона... На последната карина в талона от италия немаше номер и аз мноо доволен вече кроях пъклени планове.. докат единия мноо доволен на канала ми вика - аз го намерих и го вписах...подъл тип....
Мноо камери са наслагали по софийско... инак навремето беше пенчо завит у весник и небрежно фърлен на заданата седалка...polsun написа:biggrin.gif biggrin.gif А докато си ровеше из дънките беше изтървал случайно "Пенчо Славейков" в канала дали щеше да го намери номера?diver написа:Тамън на едно субару и на едно чероке това ми писаха в талона... На последната карина в талона от италия немаше номер и аз мноо доволен вече кроях пъклени планове.. докат единия мноо доволен на канала ми вика - аз го намерих и го вписах...подъл тип....