-Колкото и да ти взема, все ми е малко.
Клиента:
- Колкото и да ми вземеш, все ми е скъпо.
Хирурга:
- Плащай, баце, щото си труп....Ей тука имаме едно кашонче за дарения...
Пациента:
-

Мислим да съм сбрал некой и друг двигател та за 3 дни може ма верно с по 5 ракий. При положение, че с подръчни средства, зимата пред блока ми е отнело по-малко време и както сам отбеляза не ми е това работата съм се справял за бая по-кратко време, та ще да ме прощаваш...Или трите дни си ги слагаш с чакането на шлайфиста и останалите измекяри по пътеката? Ма докат чакаш, що да не чарджваш клиента, вместо да поработиш върху некой друг автомобил....мехаННика написа:Diver, ти си заядлив но умен пич като ти чета постовете и маи не си вадиш парите с ремонт на коли.Този ремонт се прави за мин. 3 дни ако спазиш всичко или 3*8=24часа и това са човеко/часа а не нормо/часа.Оставям ти да определиш цена на час за бай х*й с 5те ракии и за бай х*й но без ракии.Елементарно
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Аз сменях бутала и сегменти, предварително ги бях взел оригинални. Платих към 600лв което включваше шлайфане и напасване на клапани. От тогава около 6000км без проблеми. Вероятно си взел кобелшмит... Сега за оригинал ще почакаш за доставката.LEXUS написа:Какво имаш предвид под оригинални и неоригинални сегменти?
Неразбирам само как това ще ти дигне дневната надница biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifмехаННика написа:Съжалявам че е станало така но сега трябва грижливо опаковане,избутване на колата от подемника(паркинга на блока),още Н-броя билети за трамвая,още 1 компл сегменти и понеже темата е за цена на ремонта ако може някой да го превърне това в пари.
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Да, да.maggkrabar написа:700-1000лв за труд за такъв ремонт е нормално. вземе ли ти 500 - работи ти без пари. но за 1000лв означава да се прави като хората - сваляне на двигателя, пълно разглобяване, челосване на блок и глава, хонинг.
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 9 госта