Може ли да ми отговорите на въпроса каква Тойота мога biggrin.gif и бихте ми препоръчали biggrin.gif за цена от 4500-5500лв
taka 1,2,4,5,6 i 8 uslovie mojesh da gi sglobish za tya pary.3 uslovie po otnoshenie na lamarinata,ako e nad 12god.vejdite na kalnicite stradat pri corolla i starlet.uslovie 7 za gazta e losha ideya--samo se sasipva dvigatelia s gas,a i pri razhoda na starlet primerno ne si zaslujava.9 i 10 i 11 uslovie se izkliuchvat pomejdu si.ako namerish po-goliama toyota ot starlet sled 95god. do 5500lv.,tya shte e nyakoia karuca ot italia.Moiat savet za starlet 96-97godina e nai-realen,ako iskash po-goliama kola ,tryabva da se zadovolish s 94godina,NO TOVA NE E PROBLEM,ZASHTOTO COROLLA 94 E SASHTATA KATO TAZI OT 95-96GOD.,TAKA CHE GLEDAI KOLKO E ZAPAZENA,A TYA 2 GODINI NE SA OT ZNACHENIE.amazonka написа:Благодаря ви biggrin.gif
Търсих кола която:
-1) да е с много здрави части и да не се разваля често
-2)мотора да е надежден
-3.)ламарината да не е като картон
-4.)да е обезопасена при евентуална авария на пътя laugh.gif
-5.)да е икономична,но все пак да дърпа а не да куцо пиле
-6.)като е купя и инвестирам в нея да е карам 5-6гнадявам се безпроблемно
-7.)да може да се кара и на газ(въпреки че като гледам за какъв разход говорите![]()
-8.)да не се притеснявам ,че ще е откраднат и да не се налага да правя каско![]()
- 9.)и предпочитам да не е мал
ка
-10.)и да не е под 95г
щ
-11.)и да е м-у 4500-5500лв
Като казвам каква кола иска всички ми се смеят![]()
![]()
и казват че такова животно нема
.И ми предлагат Голф3, Фиат Браво-Брава, Опел,Рено ,Пежо.
Ама нищо от това не ми е на сърце и след едноседмично обикаляне по-авто салоните се почувствах много зле.С нетърпение очаквах да си продам старата кола и да си купя нова с мерак а то кво стананищо не ми харесва
Но чух за Тойотата и си спомних ,че веднъж преди години се бях качвала в една много стара тойота и ме изненада безкраино с комфорта и возията си още си спомням-това така ли е???или е грешен спомена ми
Попрочетах това онова в интернет и се оказа, че такова животно кавото аз търся има и се нарича Тойота biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Само че аз съм виждала през живота си сигурно 3 автомобила Тойота или поне за толкова си спомням.
Така че моля образоваите ме....аз съм много много любопитно същество и искам да знам всичко.
Да сапочнем с изброените от мен качества на автомобила на кои отговаря Тойота и на кои не ? За сега нека говорим общо а после ще питам за определени модели
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта