Крушка на таблото-Авенсис 1999
привет на всички, някой сменял ли е крушка на таблото, при мен изгоря от лявата страна и вечер е много гадно не се вижда нищо или трябва да се ходи на майстор? 

TOYOTA AVENSIS T22 1.6 1999 & TOYOTA COROLLA E12 1.4 2005
И аз моите на Селиката си ги смених съвсем сам,не е толкова сложно .Въпрос на желание и свободно време
Иначе крушки има и във всеки магазин за автоаксесоари(на цена 0,40-50 ст.)Аз даже направо за 10-тина лева си купих направо LED-чета и смених сичките крушчици сега свети мн по-ярко!
Ако някой иска да види какъв е крайния резултат мога да му пратя и снимки!!!
biggrin.gif

Ако някой иска да види какъв е крайния резултат мога да му пратя и снимки!!!

Toyota Celica 2.0 GTI 16V(4th Gen.)
Toyota Tercel 1.3 DX(AL11)
Toyota Tercel 1.3 DX(AL11)
благодаря на всички 

TOYOTA AVENSIS T22 1.6 1999 & TOYOTA COROLLA E12 1.4 2005
- stunny
- Автомобил: Carina E - - > Avensis T22
бяха ми изгорели 2 от 3 крушки на подсветката и си играх цял месец със светлинното табло, щото не ме кефеше стандартното зелено. Ако някой си мисли че може просто да се замени цвета на ламбичките - тц, не става... Пробвах диодни крушки, но те правят насочен напред сноп светлина и един вид светят само под носа си. Взех друг вид лед крушки (с 4 ледчета на крушка), резултата беше подобен - зонално осветляване на циферблата, и на туй отгоре стрелките по уредите оставаха тъмни. Накрая се добрах до сполучливи лед крушки (диодните ги зарязах тотално) и изстъргах боята под стрелките на километраж, оборотомер, гориво и температура. Най после имам морскосиньо табло и стрелки. Все пак, различни дребни индикатори си запазиха оригиналния цвят, щото самия циферблат е покрит с малки цветни лепенки.
Carina E - - > Avensis T22