Вапрос за Селика
Вапрос за Селика
колеги светна ми удивителната и немога да разбера от какво извесно време след като светна след 1-2 часа колата загуби ток сидито почна да се изклиучва часовника също и осветлението на таблото след като спрях и загасих колата неможах да я запала повече започнах да натискам всички кабели до които мога да се добера но колата не запали след като ми подадоха ток запалих и проблема изчезна тази вечер пак светна лампата всичко е наред до сега вапроса ми е какви датчици има които може да подадът сигнал на тази удивителна селиката е Т18 4афе ще ви бъда много благодарен ако ми дадете някакви съвети
ами мисля че кабелите на динамото нещо неса в час преди малко ги понаместих и лампата спря да свети преди няколко дни ходих на един еладжия и ми каза че динамото не зареждало както трябва после ми вика че буксата небила влязла хубаво после замери пак и каза че всичко е ОК бяха ми каза ли че датчици имам само на течноста за спирачките но маи не е така
- Georgimitrovich
Когато динамоте не зарежда в някакви стоиности сева тази лампа. Когато спре да зарежда изцяло светват три лампички, тази за която говориш, лампичката за акумулатора и лаппичката за налягането на маслото. Защо свети последната немога да ти кажа.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
-