Мен ме кефеше звука У тунелите (4АГЕ-то си е класика) .И след този рън ,всички катерици мишки и тем подобни са загубили слуха си СИГУРА.maggkrabar написа:ми де да знам - ива е снимала с нейното апаратче. някакъв панасоник мисля че беше.andrian999999 написа:maggkrabar това с какъв апарат са снимани клипчетата?
иначе толкова шум в колата не възбужда, а тероризира - грешна ви е представата. ужасно е, а комфорта е 0%! истинският звук с хубави гърнета е доста по-хубав и чист. но аз имах нещастието да откъсна гърнетата на тръгване, малко след като стъпах на магистралата - в събота вечер, просто нямаше къде да го ремонтирам. затова на магистралата с подръчни средства - чук и отверка - просто го срязах и си го натоварих. отидох в хотела доста късно - около час и нещо съм лежал под колата в аварийната лента. спираха разни коли да ми помагат, но никой нямаше ножовка.
на връщане се прибрахме през подбалканският, с около 60км/ч средна скорост. после два дена имах пищене в ушите. бяхме доста окаяна групичка - отпред джипа дърпа на цоло тойотата, след него трошко постоянно гърми и хвърля облаци черен дим, аз рева като саранска мечка, последен асен, останал без грам спирачки. в хисаря ни нападнаха патрулки - бяхме спрели на най-забраненото място - две тойоти АЕ86 и две турбо импреси, доста интересна гледка, която няма как да видиш всеки ден по пътищата в бг. снимки от прибирането има на цоло приятелката.
На мен ми действаше ободряващо ,че бях