Аз също мога да споделя челен опит от срещите на един друг клуб, ама май няма смисъл.
Тук мога да предложа два варианта:
1. В списъка с потвърдилите участие има 15 човека. Нека всеки от тях каже за кое населено място е гласувал и да видим аджеба какво става. След това - ако е Търново - имаме предложения за хотел и т.н. ако обаче е Пловдив - някой от гласувалите за Пловдив да предложи хотел / паркинг и т.н. - ако няма предложение и все пак Пловдив има повече гласове - ще пренебрегнем гласуването и отиваме в Търново.
2. Понеже колегата в Търново е докарал организацията до някакво положение, да хареса окончателно хотел, да даде цените и телефон за резервации в първият пост, да се закове дата и час и толкоз. Който иска да дойде - обажда се, запазва си стая каквато му трябва и пристига. Който не му харесва - си стои у дома.
П.С. Аз лично ще дойда където и да е, но тъй като датата за сега съвпада с двудневното свободно каране на калояново (10-11.10.2009), мисля да дойда събота късния следобяд и да си тръгна неделя преди обяд. Събота през деня и неделя следобяда мисля да ида да покарам. Пък събота надвечер и вечерта в "кръчмата" да се видим с тойота / селика феновете.