Времена от Втория национален събор.
- Georgimitrovich
не и ако "зеленото" пате се превърне в "жълт" лебед преди товаandrian999999 написа: п.п. обаче аз няма да му дам biggrin.gif

П.Ц. Виновен

"Одни трусят, бросают вёсла, ложатся на дно баркаса, и их разбивает о скалы! А другие крепче берутся за весла, и гребут, гребут, навстречу ветру, наперекор буре гребут, и они побеждают стихию!" (с) "Повесть о настоящем человеке"
[quote="lz2lps"][/quote]
Сега ако проупсна да кажа че това горе беше брат ми с моят account ще изглежда че имам шизофрения
. Айде, простено му е lz2lPs е в негова чест...
Ако приемем че колите на брат ми са и мои, както и обратното - аз съм горд собственик на S2000 laugh.gif. На картинка добре изглежда biggrin.gif Общият им брой в момента е 5, като 2 от тях не са в движения
Но не, мерси, предпочитам да си карам "грозните патета".... по интересно е така, а едва ли ще ми е лесно да я "юркам" както сегашните "консервни кутии". АЕ86цата може и да стане... до и след пенсия има време laugh.gif.
И сега малко не толкова offtopic...
Жоро, не се притеснявай за времената. Мен само ми беше интересно да ги сравня с тези, засечени чрез GPS. Има доста съвпадащи времена, както и разлики от по няколко стотни, но има и разлики от по няколко десети, както и в броят на обиколките - поне за тях съм абсолютно сигурен че не е грешката при мен. Дали е грешка от GPS позицията или нещо друго, не знам. Следващият път ще залепя антената на покрива, защото сега беше отвътре.
Сега ако проупсна да кажа че това горе беше брат ми с моят account ще изглежда че имам шизофрения

Ако приемем че колите на брат ми са и мои, както и обратното - аз съм горд собственик на S2000 laugh.gif. На картинка добре изглежда biggrin.gif Общият им брой в момента е 5, като 2 от тях не са в движения

И сега малко не толкова offtopic...
Жоро, не се притеснявай за времената. Мен само ми беше интересно да ги сравня с тези, засечени чрез GPS. Има доста съвпадащи времена, както и разлики от по няколко стотни, но има и разлики от по няколко десети, както и в броят на обиколките - поне за тях съм абсолютно сигурен че не е грешката при мен. Дали е грешка от GPS позицията или нещо друго, не знам. Следващият път ще залепя антената на покрива, защото сега беше отвътре.
"Одни трусят, бросают вёсла, ложатся на дно баркаса, и их разбивает о скалы! А другие крепче берутся за весла, и гребут, гребут, навстречу ветру, наперекор буре гребут, и они побеждают стихию!" (с) "Повесть о настоящем человеке"
мда, със сигурност има и други времена, щото направих под 1.10, бяхме се хванали с мечо на бас и затопва го помня:), нещо от рода на 1.9. и нещо си:) еййй не успяхме да си изпием бирите вечерта, следващото събиране предлагам да е с банкет след пистата:) важното е че покарахме и си изкарахме яко, вече имаме и времена за подобряване 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
ето как любо правел бързите времена,,,единия стартира,,,а другия чака 1.05 секунди в храста преди финала laugh.gifFido Dido написа:Той ще да е - открийте 10 те разлики.lz2lps написа: това горе беше брат ми с моят account ще изглежда че имам шизофрения .
Е, като изключим Наско - Еклипса между вас двамата и Янков с жена си, познай кй - кой е...
е кой е де?:)
Тази гатанка е с намалена трудност. Ако искаш по сложна разгледай новият ми аватарFido Dido написа:

Аз съм сигурен че брат ми ще даде по-добри времена от менrudolf написа:

Успяхте да ме развеселите де... и да ме накарате да си спомня едни добри времена

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Liubo, ako 6te si vzimash S2000 po-natatuk si vzemi 2003-ta ili po-nova, t.e. II gen. Po-dobri sa.lz2lps написа:
не и ако "зеленото" пате се превърне в "жълт" лебед преди това![]()
![]()
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Това на снимката е 2005/2006 S2000 (AP2) 2.2LLiubo, ako 6te si vzimash S2000 po-natatuk si vzemi 2003-ta ili po-nova, t.e. II gen. Po-dobri sa.

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
..
упппп деер исс,,уп деррр иссс
от вчера не ми пада усмивката от лицето,,,,ръждилката даде 1.02.74 и много 1.03+ на драконоподобната писта
всичко дълго вървеше в 1.04++ ,докато не дойде краси да даде малко хъс,,да забрани позването на спирачка,и да обясни траекторий,,,и оооо чудо,,,почнаха поредни 1.03ки
ае86 е старотен автомобил,,,в завойте 2 литровите бегачки с повишена мощност го бавеха,а на правато му дърпаха,,в завойте няма равна. laugh.gif

от вчера не ми пада усмивката от лицето,,,,ръждилката даде 1.02.74 и много 1.03+ на драконоподобната писта

всичко дълго вървеше в 1.04++ ,докато не дойде краси да даде малко хъс,,да забрани позването на спирачка,и да обясни траекторий,,,и оооо чудо,,,почнаха поредни 1.03ки

ае86 е старотен автомобил,,,в завойте 2 литровите бегачки с повишена мощност го бавеха,а на правато му дърпаха,,в завойте няма равна. laugh.gif
- Georgimitrovich