Kiki написа: Процентно не са били повече от нас.

Предполагам, че искаш да кажеш - от
вас.
maggkrabar написа:......
Краси, ти говориш за това, за което и аз, но в добро резюме - явно съм прекалено многословен и размивам нещата.
Нищо, да ми е за урок.
Ами да, така беше. Всички в хотела се почувствахме близки, напихме се станахме още по-близки. Според мен.
Ин вино веритас - са казали римляните и са били прави. Тийм билдинга не е лощо нещо, особено, когато има с кого да го споделиш.
Един пример - при изненадващото създаване на клуба бях много обиден на Жоро и Петър, докато не се срещнахме. Поговорихме си като цивилизовани хора и вече - надявам се - сме приятели.
Просто ми допадна идеята на момчетата и я последвах.
Така че и аз съм един от първите членове на този клуб - оцених същите тези момчета по достойнство - и им гарантирах доверие.
Според вас - толкова трудно ли беше?
Ами не - Жоро е словоохотлив, а аз умея да слушам.
Точно затова го възприемам като приятел - не му беше неудобно да се изправи лице в лице с човека, прекалил с критиките към него и да поговори с мен.
Е, стигнахме дотам, че в котелното на хотела да си пушим на спокойствие, докато сипвахме въглища в котела, за да им е топло на съфорумците вечерта. Мръсна работа, но някой трябва да я свърши.
А хотела бяхме само ние - и Жоро пое цялата работа. Яна също.
Обаче - друго си е да отидеш на национална среща на Тойота, за да покараш на писта, да не проявиш интерес към никой, да нямаш желание да го направиш и да си тръгнеш обзет от съмнения.
По принцип съм контактна личност с мисълта, че приятели се търсят - не идват сами. Затова ги търся. Приятелите са като пуканките - колкото повече ядеш - толкова по ти се услаждат.
Тук си пишем за какво ли не. Искам да помогна на много хора, но или не ми се пише, или не мога да го кажа като хората. Не съм от интернет поколението, свикнало с чата, мога да се изразя добре само очи в очи.
Та в този ред на мисли - какво ни пречеше да се видим всички с основателите на клуба и да си поговорим?
Хора ли сме все пак, или клавиатурни мишки, които отиват на среща с феновете на марката, само да въртят обиколки за време?
Боже, пак прекалих с писането.
Дано Любо ми прости, не се опитвам да го засенча.