Поздрави от Русе.Дидо

И все пак драг имаша макар и без класове, макар и само две коли да се пуснахаHooLigaN написа:аз също несъм доволен от това че нямаше драг и италианско а как щеше да изглежат резултатите никои неможе да каже трябваше да се обяви че всички които искат да се запишат за драг могат да го направят и тогава да се каже че няма кои да кара а не да се питат няколко човека и да се реши че няма да има хора примерно аз и още поне една кола чакахме около час и нещо след като си напраихме няколко обиколки докато разберем че няма да има драг
Жоро го каза - тъп и упорит, ама аз съм в по-напреднал стадий - КуХ и упорит. Луд умора няма, само се ПОТИм с Жорката! А това, че знайни и незнайни спорят, упорстват и се инатят, само ме надъхва още повече.... Че имам и нови идеи, но да видим... Времето ще си покаже biggrin.gif А фенове и "фенове" винаги ще имаbad_dog написа:Мен лично тази тема много ме забавлява, Жоре. Дано не я приемаш вътрешно!
П.П. Ще правите ли с Мечо още събори? Щото хем сте криви, хем сте на загуба, хем феновете недоволни...
Щтото има само лаладжии зад компютъра са много устати , но инече са цървули.... за това на БМВ ще е меле. 30 лева кво са? да не се повтарям с броиката ако бяха повече, но следващия път недоволните да направят събора и пистата да платят и САМО ТОЙОТИ ще караме ( 15 - 20 дали ще има аз още са съм си приготвил 10лв за да карам)max-2 написа: Не знам какво куца, как като се събират БМВ пистата им е малка и колите се паркират отвън на пътя, нима има толкова малко автомобили Тойота?
Надявам се следващата среща да е по-масова и да има кой да я организира.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта