Toyota Supra MKIV Bulgaria
- Georgimitrovich
Питам колегата как е дупрата дума необели. Някой притежател ако може да ми пише отностно:
Как е подръжката (на турбото, на намирането на части за ходова част. Защото на Бай Ганю в Варна му са добри пътищата
) Смятам другата година да си избера окончателно автомобил който да замести моята сладка селика хем акциз по малко
Приемам съвети за 4-тия ми личен автомобил който ще карам. Смятам отнова да в добър колкото предишните 
Как е подръжката (на турбото, на намирането на части за ходова част. Защото на Бай Ганю в Варна му са добри пътищата

- LordDigital
- СупраДжия
Po hodovata chast pasvat idealno vsicki chasti ot Lada-Vaz-2101. Sprackite sa kato na Skoda Rapid ,slagani sa i na Wartburg!! Trebe izklucitelno mnogo da vnimavas sys karetata ,te sa systite samo kato nekoi modeli Lada-Vaz-Niva ,a zigulevite ne pasvat!!!Spaski87 написа:Питам колегата как е дупрата дума необели. Някой притежател ако може да ми пише отностно:
Как е подръжката (на турбото, на намирането на части за ходова част. Защото на Бай Ганю в Варна му са добри пътищата) Смятам другата година да си избера окончателно автомобил който да замести моята сладка селика хем акциз по малко
Приемам съвети за 4-тия ми личен автомобил който ще карам. Смятам отнова да в добър колкото предишните

Чакай да ти преведа, че на Лорда трудно му се разбира.LordDigital написа:Po hodovata chast pasvat idealno vsicki chasti ot Lada-Vaz-2101. Sprackite sa kato na Skoda Rapid ,slagani sa i na Wartburg!! Trebe izklucitelno mnogo da vnimavas sys karetata ,te sa systite samo kato nekoi modeli Lada-Vaz-Niva ,a zigulevite ne pasvat!!!Spaski87 написа:Питам колегата как е дупрата дума необели. Някой притежател ако може да ми пише отностно:
Как е подръжката (на турбото, на намирането на части за ходова част. Защото на Бай Ганю в Варна му са добри пътищата) Смятам другата година да си избера окончателно автомобил който да замести моята сладка селика хем акциз по малко
Превод:
Отиди в представителството на Тойота и питай за цени.
laugh.gif laugh.gif laugh.gifLordDigital написа:Po hodovata chast pasvat idealno vsicki chasti ot Lada-Vaz-2101. Sprackite sa kato na Skoda Rapid ,slagani sa i na Wartburg!! Trebe izklucitelno mnogo da vnimavas sys karetata ,te sa systite samo kato nekoi modeli Lada-Vaz-Niva ,a zigulevite ne pasvat!!!
Когато човек си купува Супра той е обеден, че я иска и тези въпроси са безмислениSpaski87 написа:Питам колегата как е дупрата дума необели. Някой притежател ако може да ми пише отностно:

Купи си голф за да ти е ефтино

mnogo to4no kazano!Nedkow написа: Когато човек си купува Супра той е обеден, че я иска и тези въпроси са безмислени![]()
az sum mnogo dovolen ot kolata ! stara e I ima za pravene no vse pak ako 4ovek o4akva 4e ni6to nqma da pipne po dobre da si kupi ot magazina

kolata si har4i stabilno I se prigotvi da vadi6 edno 30lv(~15l) na 100km I to pri polojenie 4e q gali6 (i e atmosferka) ina4e s ru4ki nqkude 25-30litra si lapa sqka6

P.p. az primerno tursq zadni diskove za malkite spirachki i namerih nqkakvi ot uk s dostavkata za 160lv koeto e bez pari no da vidime kakuv kashkaval 6te se okajat

- LordDigital
- СупраДжия
E to e qsno kakyv - kitaiski menteta koito nikoga ne moze da se bednat i moze da se pokrivat mn lesnointelman написа:mnogo to4no kazano!Nedkow написа: Когато човек си купува Супра той е обеден, че я иска и тези въпроси са безмислени![]()
az sum mnogo dovolen ot kolata ! stara e I ima za pravene no vse pak ako 4ovek o4akva 4e ni6to nqma da pipne po dobre da si kupi ot magazina
kolata si har4i stabilno I se prigotvi da vadi6 edno 30lv(~15l) na 100km I to pri polojenie 4e q gali6 (i e atmosferka) ina4e s ru4ki nqkude 25-30litra si lapa sqka6chasti v bulgaria ne tursi 6toto v toyota za pove4eto ne6ta 6ti svalqt kojite do 9-to kolqno I t.n.
P.p. az primerno tursq zadni diskove za malkite spirachki i namerih nqkakvi ot uk s dostavkata za 160lv koeto e bez pari no da vidime kakuv kashkaval 6te se okajat
Za diskove - ili novi ot Toyota (OEM) ili Bremo blanks ,vsicko drugo e ili mn skypo ili acki riskovo.