Problem s Rav4
-
Problem s Rav4
Zdraveite fenove na Toyota,imam problem s moqta Rav4-ka kupih q predi 6-7 meseca,no ot skoro vze da mi pravi nomera.Dizelova e 2002g.Problema mi e sledniq kakto si karam izvan grada na postoqnna gas i kato se naloji da uskorq,kolata ne pomradva,minavam na po-malka predavka,no prosto tq si varvi sas sa6toto tempo,sqka6 glahne i ne varvi.Tova se slu4va kakto na golqma skorost - 130km taka i na 50km.Kazaha mi da smenq filtrite i smenih vsi4ko maslo,maslen filtar,goriven,no vse taq.Ina4e po kolata vsi4ko e beton,redovno q preglejdam po servizite mahovika mi se s4upi predi 2 meseca smenih i nego.Nqmam drugi problemi po djipa,molq nqkoi,ako e imal podoben problem da pomogne.Blagodarq vi predvaritelno.
-
Здрасти, аз имам същият проблем! моята равка е 2003.махнах катализатора сменил съм всички филтри,ходих в супер дизел на околвръстното там момчетата ми сложиха нов дебитомер пробвах я,същата работа понеже не разбирам се усамних в спирачките и смених всичко от маркучи до накладкия (т.е. маркучи,буталцата на цилиндърчетата,ремонт на спирачни апарати,двата комплекта пластини за накладките),преди два месеца я карах на диагностика в ТОYОТА BURGAS казаха всичко е супер.консултирах се едно момче, което не познавам,чрез моя майстор със същият проблем.Той каза,че е потенциометъра на педала на газта,и че в тойота са смотаняци.При мен има и друг проблем аксиалния лагер на съединителят ми шуми.Като отида в тойота след няколко седмици ще пиша.
моля за съвет
моля за съвет

-
Кво да ти кажа братле,никой още не може да открие от какво е.При мен обаче от известно време този проблем отшумя и аз незнам как така от самосебеси.Един ден като проверявах нивото на маслото на мотора и го забарсваш от праха и натисках една камара букси дето са отгоре и да ти кажа от тогава вече колата не ми е заглъхвала.Може би не е давала хубав контакт някоя букса,незнам обаче дано да не се появи пак,щото...
injectiona написа:Кво да ти кажа братле,никой още не може да открие от какво е.При мен обаче от известно време този проблем отшумя и аз незнам как така от самосебеси.Един ден като проверявах нивото на маслото на мотора и го забарсваш от праха и натисках една камара букси дето са отгоре и да ти кажа от тогава вече колата не ми е заглъхвала.Може би не е давала хубав контакт някоя букса,незнам обаче дано да не се появи пак,щото...
zdrasti,kolko pari vze mahovika i otkade?i az triabva mai da go smeniavam sas saedinitelia.
-