Аз ще донеса няколко бутилки виски и на масата вечерта ще го бия на пиене, СИГУРЕН СЪМ ПОНЕ В ТОВА biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifbad_dog написа:Е, той и andrian999999 е с турбо...Georgimitrovich написа:
Бай Асен мисля че не е с адмосферка, по скоро ти се притесняваи щото според мен е в твоя клас.![]()
ВТОРИ НАЦИОНАЛЕН ТОЙОТА СЪБОР 20.09.2009
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Аз там съм слаб, но икономичен...andrian999999 написа:Аз ще донеса няколко бутилки виски и на масата вечерта ще го бия на пиене, СИГУРЕН СЪМ ПОНЕ В ТОВА biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifbad_dog написа:Е, той и andrian999999 е с турбо...Georgimitrovich написа:
Бай Асен мисля че не е с адмосферка, по скоро ти се притесняваи щото според мен е в твоя клас.![]()
все още не знам дали ще дойда на 19ти или направо на 20ти, ще видим:)
за флаерите: тръгвам от варна четвъртък на обяд. така че мога да занеса в тойота варна най-късно тогава, това значи че до сряда вечерта би било хубаво да са пристигнали (ако ще ги давам аз, и ако има изобщо
)
Поздрави
за флаерите: тръгвам от варна четвъртък на обяд. така че мога да занеса в тойота варна най-късно тогава, това значи че до сряда вечерта би било хубаво да са пристигнали (ако ще ги давам аз, и ако има изобщо

Поздрави

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Искам да напомня на всички, че вече трябва да е отворен проходът на републиката, за желаещите да го пробват, които се чудят от къде да минат. аз най-вероятно през софия ще пътувам, ама на връщане ще мина през него 

stay up and keep shining!!

- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Aз вече го пробвах - настилката е перфектна, но от северната страна, малко под билото имя няколко "криви" завоя, та Уеко с адреналина и десния патък...newmiro написа:Искам да напомня на всички, че вече трябва да е отворен проходът на републиката, за желаещите да го пробват, които се чудят от къде да минат. аз най-вероятно през софия ще пътувам, ама на връщане ще мина през него

какво стана с флаерите ... ?
Toyota Avensis 1.8 VVT-I - 2000 RHD

http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия

http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия
- Georgimitrovich
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Флаерите ще ги разминем, с помощ на печатницата .... Казаха, че сряда ще са готови, т.е. утре, при което просто им казах да си ги гледат със здраве....
Сори, ама само печатница нямам, че пак сам да си свърша работата...... Щеше да е хубаво да има, но догодина ще ги пусна три месеца предварително, белким успеят да ги направят как трябва.... Популяризирането би ни било от полза, но .... квото стане 

- andrian999999
- andrian999999
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Адриане - пука ли ти, дали ще дадеш супер време или не ... Въпрос е да си направиш кефа на МАХandrian999999 написа:аз мисля да не карам на пистата, причината е че тука пускам мнения а там че се изложа и след това как да пиша у форума.Georgimitrovich написа: Бай Асен мисля че не е с адмосферка, по скоро ти се притесняваи щото според мен е в твоя клас.![]()

- andrian999999
не бе аз само глупости говоря идвам 99% biggrin.gif накладките са ми на свършване ама се утре ще сваля гумата да ги вида се за 10 - 15 обиколки ще стигнат страх ме е да не надраскам дисковете. Утре съм при майка ми на тавана да си взема каската от мотора не съм я ползвал 10 години 100% съм обеден че никой няма каска модел нолан N100 на 15 години която да изглежда чисто нова biggrin.gifMe4oKyX написа: Адриане - пука ли ти, дали ще дадеш супер време или не ... Въпрос е да си направиш кефа на МАХНито ще има някакви супер парични печалби, нито някой ще ти каже нещо, че да не се пуснеш да си посуркаш гумите ... Затова се събираме - да си начешем крастата, кой както душа му сака
Никой не съдим след това, нито упрекваме - кефа за всеки е различен
- andrian999999

Сити Комфорт Варна