ВТОРИ НАЦИОНАЛЕН ТОЙОТА СЪБОР 20.09.2009
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
- andrian999999
- Georgimitrovich
Ехе много писано много нещо biggrin.gif Сега и аз да кажа нещо.
-Правилно това не е състезание да се печелят някви купи и пр. Класовете са направени по този да начи да има все пак някакво разделение. Идеята на драга е повече за атракция и забавление на публиката, а също така всеки да може да си замеи колата и да знае какви времена дава. Ще се наблегне на обиолките тази година. Италианското сигурно ще отпадне, защотото маи няма много мераклии да карат и ще бъде заместено отново с сесии за тайм атак или с някаво свободно каране без засичане на времена. Тези работи ще се уточнят на място като видим колко хора сме.
-Относно дата. Първоначалния план бе питата да е на 19 и "пиенето"
да е вечерта, но тъй като миналата година беше на 20 и тази година 20 е неделя + дата е красива 20.09.2009
решихме да е в неделя. Предимствата са че които ще пътуват от по-далече не е нужно да тръгват в петък след работа или в събота по нощите. Понеделник и Вторник са почивни дни.
-За партито съм пуснал отделна тема, можем да се съберем доста хора, но се сумнявам да сме повече от 20-30 човека, поне като гледам заяилите желание да идват.
-Правилно това не е състезание да се печелят някви купи и пр. Класовете са направени по този да начи да има все пак някакво разделение. Идеята на драга е повече за атракция и забавление на публиката, а също така всеки да може да си замеи колата и да знае какви времена дава. Ще се наблегне на обиолките тази година. Италианското сигурно ще отпадне, защотото маи няма много мераклии да карат и ще бъде заместено отново с сесии за тайм атак или с някаво свободно каране без засичане на времена. Тези работи ще се уточнят на място като видим колко хора сме.
-Относно дата. Първоначалния план бе питата да е на 19 и "пиенето"

-За партито съм пуснал отделна тема, можем да се съберем доста хора, но се сумнявам да сме повече от 20-30 човека, поне като гледам заяилите желание да идват.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
ами аз съм за италианско и съм за 20 даже сам си направил смените в неделя да почивам в неделя ще трагвам кам 6 сутринта за да мога навреме да сам в пловдив ако някои от бургас иска може да трагнем заедно немисля че е коректно 2 месеца да се знае че датата е 20 и няколко дни преди деня да се измести в понеделника съм на работа макар че е почивен ден остава ми се за понеделник но за съжаление няма да мога мисля догодина да си наваксам
- Georgimitrovich
Датата е твърдо 20 пистата е апарирана и датата няма да се сменя. Аз също предпочитам да е италянско но ако се запишат само по 3-4 коли в клас италианското ще приключи за 20-30 мин.
Надявам се повече хора да се запишат и да карат все пак нали за това се наема писта
, ако беше за ядене и пиене да си бяхме наели кръчма 
Надявам се повече хора да се запишат и да карат все пак нали за това се наема писта

1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- andrian999999
аз че карам запърви път на писта , НО трябва да се направи компромис според мен за класовете които иска ТА за да му е интересно на момчето с колата 117. коня , щтото не върви да кара с бад дог които ще го подминава като спрялGeorgimitrovich написа:Датата е твърдо 20 пистата е апарирана и датата няма да се сменя. Аз също предпочитам да е италянско но ако се запишат само по 3-4 коли в клас италианското ще приключи за 20-30 мин.
Надявам се повече хора да се запишат и да карат все пак нали за това се наема писта, ако беше за ядене и пиене да си бяхме наели кръчма
- Georgimitrovich
От 9 отваряме пистата. До 10 трябва поне първите групи за тайм атака да са минали техническата проверка. Всеки да си носи каска. Ще помоля и колегите които нямат и немогат да си намерят поне бунета да си донесат. Ако мога ще намеря някакви каски но се съмняжвам.
10:00 Тайм Атак - карат се сесии по 10 мин. по 5 коли. ще се постараем колите да са приблизително равностоини. Излезе ли едната група влиза следващата. После групите се изреждат пак. В 12:00 приключваме. Най-добрите три времена печелят.
12:15 Започва драга. Принципно сме предвидили два часа но зависи от броя на участниците. Директна елиминаци. Кой срещу кога ще кара се тегли с предварителен жребии. Ако има време ще (което е 99% сигурно) пускаме драг който срещу когото поиска.
14:30 започва Италианското от най-малкия клас А (до 1600 куб.), следва клас Б (до 2000куб) и клас Ц (над 2000куб + турбо и т.н.) Правилата са прости, двете коли тръгват от различни места по пистата правят си обиколките и финишират. Първият продължава за следващия кръг, а по бавния отпада.
До към 16 предполагам че ще преключим. та от 16 до към 18 свободно каране. Който иска дрифти, които иска си засича времена.
18:00 Закриваме Събора и си тръгваме от пистата.
10:00 Тайм Атак - карат се сесии по 10 мин. по 5 коли. ще се постараем колите да са приблизително равностоини. Излезе ли едната група влиза следващата. После групите се изреждат пак. В 12:00 приключваме. Най-добрите три времена печелят.
12:15 Започва драга. Принципно сме предвидили два часа но зависи от броя на участниците. Директна елиминаци. Кой срещу кога ще кара се тегли с предварителен жребии. Ако има време ще (което е 99% сигурно) пускаме драг който срещу когото поиска.
14:30 започва Италианското от най-малкия клас А (до 1600 куб.), следва клас Б (до 2000куб) и клас Ц (над 2000куб + турбо и т.н.) Правилата са прости, двете коли тръгват от различни места по пистата правят си обиколките и финишират. Първият продължава за следващия кръг, а по бавния отпада.
До към 16 предполагам че ще преключим. та от 16 до към 18 свободно каране. Който иска дрифти, които иска си засича времена.
18:00 Закриваме Събора и си тръгваме от пистата.
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- Georgimitrovich
Бай Асен мисля че не е с адмосферка, по скоро ти се притесняваи щото според мен е в твоя клас.andrian999999 написа:аз че карам запърви път на писта , НО трябва да се направи компромис според мен за класовете които иска ТА за да му е интересно на момчето с колата 117. коня , щтото не върви да кара с бад дог които ще го подминава като спрялGeorgimitrovich написа:Датата е твърдо 20 пистата е апарирана и датата няма да се сменя. Аз също предпочитам да е италянско но ако се запишат само по 3-4 коли в клас италианското ще приключи за 20-30 мин.
Надявам се повече хора да се запишат и да карат все пак нали за това се наема писта, ако беше за ядене и пиене да си бяхме наели кръчма

1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- andrian999999
абе ако иска nikolov22 пуснетего да се забавлява момчето.Georgimitrovich написа:
Бай Асен мисля че не е с адмосферка, по скоро ти се притесняваи щото според мен е в твоя клас.![]()
аз притеснения имам около купона само КЪДЕ ЩЕ Е?
мога ли да взема 1-2 приятели?
кажете за купона къде Ще се събираме?
кръчма , диско, в няква зала ? къде?
- Georgimitrovich
не аз нямам нищо против да се пробван с 2.0 тойота но просто ходих на едно рали в русе и там борбата беше подобна 3лансера си караха напред една хонда се гони отзад с едно бмв и отзад бяха всички останали и беше доста тъпо ставаше повече въпрос за пари не за шоу
а ко сме разделени на равностоини класове ще могат да се покажат доста качества на шофйорите и колите
а ко сме разделени на равностоини класове ще могат да се покажат доста качества на шофйорите и колите
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
Е, той и andrian999999 е с турбо...Georgimitrovich написа:Бай Асен мисля че не е с адмосферка, по скоро ти се притесняваи щото според мен е в твоя клас.andrian999999 написа:аз че карам запърви път на писта , НО трябва да се направи компромис според мен за класовете които иска ТА за да му е интересно на момчето с колата 117. коня , щтото не върви да кара с бад дог които ще го подминава като спрялGeorgimitrovich написа:Датата е твърдо 20 пистата е апарирана и датата няма да се сменя. Аз също предпочитам да е италянско но ако се запишат само по 3-4 коли в клас италианското ще приключи за 20-30 мин.
![]()