..
-
- juri_galev
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Поздравления за отличния избор!
Много и безгрижни километри по пътищата на родината и извън нея.
Само искам да разкажеш защо продаваш новичък Нисан на 20 000 км за да купиш Тойота на 3 пъти повече километри? (аз се досещам за отговора, но обясни на разни нисанаджии, които се подвизават в този форум)

- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
chestito ivossss!
mnogo hubavo kole e avensisa,jelaia ty bezavariini kilometri s nego,no 6tom e toyota se podrazbira biggrin.gif mnogo sa krasivi tya avensisi i az se byah spryal na toya model ,vnos ot germany ili switzerland,no liftback,no v kraina smetka si vzeh novata corolla.
,no toya model avensis mi ostana na sarce,mnogo krasiv avtomobil,a i toya dvigatel 2.0 e otkacheno dobar -bravo
poglednah i starata ti carina,koiato ve4e si prodal i az imam edna veteranka corolla 87god. i tya e po4ty bez pod,samo moketyte pazyat ot vodata n patnika do 6ofiora ina4e pri shofiora niama dupki,a na van6en vid e perfectna chervena pastyrana,otvatre e MNOGO zapazena i tya e na 220000km.,ama vsi4ko po neya si e originalno,smenian e samo termostat i man6oni,a i gumi4ki na desno spir.cilindar4e. a hod.chast si e originalna sas vse vtulkite,hi4 ne iskam da ya prodavam,shtoto dvigatelia varvi kato samolet,no godinite sa si godini,na neya ne i pre4at,no stava neprodavaema.ta sam kazal po-evtino ot golf2 ot 87-89god.niama da ya dam,vse pak e s pati po-zdrava ,komfortna i pargava ot nego,shte ya snimam skoro i ia puskam v mobile.kolko mislite 4e moga da i vzema kolegi biggrin.gif

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN