Това ми допада от И-бей, но не ми се чака от Америка
Калъф за волан
Калъф за волан
Колеги каде в София мога да си купя качествен калъф за волана? Изключвам илиенските боклуци! Искам да е от естествена кожа. ТМ ауто предлагат ли ?
.
- Прикачени файлове
-
- wheelskingallery.jpg (27.08 KiB) Преглеждано 6205 пъти
Toyota Avensis 2.0 sedan
Искаш да кажеш претапициране ли , или направа на калъф? Защото за претапициране никой тапицер не може да ми гарантира, че след демонтажа и монтажа на волана няма да ми светни лампата за ербега , или да имам проблеми с него.Не ми се рискува! По пътищата гледам нови скъпи коли с много хубави калъфи, но никъде не съм виждал да се продават сносни такива. 
Toyota Avensis 2.0 sedan
Воланът на моята Corolla е пластмасов, и тук ми пуснахте мухата...
Чудя се коженият калъф от този линк как ви се струва?
http://cgi.ebay.co.uk/STEERING-WHEEL-CO ... 286.c0.m14
Чудя се коженият калъф от този линк как ви се струва?
http://cgi.ebay.co.uk/STEERING-WHEEL-CO ... 286.c0.m14
Re: волан
Юли е пич, бачка на прилични кинти читаво.slu4aen написа:Аз пък мога да похваля Юли 0887631880,кв.Емил Марков ПРОФЕСИОНАЛИСТ!!!!!!! Избирате си модел на кожа,цвят и ...с две думи пак повтарям ПРОФЕСИОНАЛИСТ.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
ugabuga
- Обратна връзка:
taia kartinka e na wheelskins.
Az imam ot tiah kaluf no cheren. Mnogo sa kachestveni, glasuvam za tiah s 2-te race.
Dori i da namerite tapicer, toi niama da ima tochno takava koja. Na wheelskins kojata e sravnitelno debela i tretirana s razni vaksi i t.n. za da ne popiva mnogo pot i t.n.
Drugia variant ot podobna kola deto idva s kojen volan da se smeni celia volan (tova e po-dobria no i po-skup variant).
Az imam ot tiah kaluf no cheren. Mnogo sa kachestveni, glasuvam za tiah s 2-te race.
Dori i da namerite tapicer, toi niama da ima tochno takava koja. Na wheelskins kojata e sravnitelno debela i tretirana s razni vaksi i t.n. za da ne popiva mnogo pot i t.n.
Drugia variant ot podobna kola deto idva s kojen volan da se smeni celia volan (tova e po-dobria no i po-skup variant).
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
Колега от каде се сдоби с това калъфче???ugabuga написа:taia kartinka e na wheelskins.
Toyota Avensis 2.0 sedan