Celica meeting 10 Октомври паркинга пред MALL В.Търново
- CybeR_SurfeR
Нека мислим реално върху нещата колеги ........
Първо - Няма време за организиране на отпечатването на някъкви "плакатчета" а ако предлагаш от собсвени принтери да го направим то трябва да се запитаме колко от нас имат принтери.
Второ - Къде ще ги разлепим , че да може да ги видят достатъчно хора ако ще се разлепват по предназначените за това места то би трябвало да се иска някво разрешение и да се плати за това ако не съм в грешка . А пък ако ги лепим където ни падне не мисля , че ще се получи защото примерно аз за да го видя трябва да ми го лепнеш на гаража `щот по стълбовете не се заглеждам. Може и вие да се замислите колко често четете такива неща лепнати "тук-там"....
И Трето - ние не можем да се организираме кой ще и кой няма да идва а пък за разлепването на такива плакати не знам ........ като тука мога да допълня , че най-вероятно голяма част от колегите ходят на работа както и аз и не ни остава много време за такива неща като да обикаляш 1-2 часа да лепиш плакати.
Не искам да бъдя песимист но лично аз мисля и разчитам повече на този форум защото предполагам, че хората тука са по сериозни по отношение на тези събирания . Какво мога да очаквам от един човек който си не е направил труда да погледне съществува ли някъв форум за неговият автомобил или пък и да е направил това нещо а пък не е написал и една тема в форума ... от този тип хора аз не бих очаквал да запали колата и да тръгне на 200 км. ( примерно ) за да се позабавлява малко . ТАКА ВИЖДАМ АЗ НЕЩАТА И ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ. Моето предложение е нека ние бъдем по сериозни, по организирани и по активни за да можем да се съберем. Смятам , че не сме толква малко хора и ще можем да напълним един поркинг примерно или пък едно заведение , че да пийнем и хапнем.
Първо - Няма време за организиране на отпечатването на някъкви "плакатчета" а ако предлагаш от собсвени принтери да го направим то трябва да се запитаме колко от нас имат принтери.
Второ - Къде ще ги разлепим , че да може да ги видят достатъчно хора ако ще се разлепват по предназначените за това места то би трябвало да се иска някво разрешение и да се плати за това ако не съм в грешка . А пък ако ги лепим където ни падне не мисля , че ще се получи защото примерно аз за да го видя трябва да ми го лепнеш на гаража `щот по стълбовете не се заглеждам. Може и вие да се замислите колко често четете такива неща лепнати "тук-там"....
И Трето - ние не можем да се организираме кой ще и кой няма да идва а пък за разлепването на такива плакати не знам ........ като тука мога да допълня , че най-вероятно голяма част от колегите ходят на работа както и аз и не ни остава много време за такива неща като да обикаляш 1-2 часа да лепиш плакати.
Не искам да бъдя песимист но лично аз мисля и разчитам повече на този форум защото предполагам, че хората тука са по сериозни по отношение на тези събирания . Какво мога да очаквам от един човек който си не е направил труда да погледне съществува ли някъв форум за неговият автомобил или пък и да е направил това нещо а пък не е написал и една тема в форума ... от този тип хора аз не бих очаквал да запали колата и да тръгне на 200 км. ( примерно ) за да се позабавлява малко . ТАКА ВИЖДАМ АЗ НЕЩАТА И ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ. Моето предложение е нека ние бъдем по сериозни, по организирани и по активни за да можем да се съберем. Смятам , че не сме толква малко хора и ще можем да напълним един поркинг примерно или пък едно заведение , че да пийнем и хапнем.

- Georgimitrovich
Виж сега, ако имаш нещо предвид, по-добре сподели опита и знанията си, тъй като, ако не се лъжа, този форум е да си помагаме, а не да си гледаме сеира. Аз казвам какво мога да помагам и толкоз. Ако имаш идеи - сподели.Georgimitrovich написа:Много ми е чудно, що се опитвате да откриете топлата вода. Продължавам да си трая, да видя кога ще я изобретите

- Georgimitrovich
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
предлагам на 10.10 да се съберем в 8 сутринта на лукоила на магистралата(на гонките)да пием по едно кафе и в8.30всички варненци да потеглим към търново
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
Тук си чака и една врачанска Селика biggrin.gif Мен ако питате за първа подобна сбирка не е нужна кой знае каква организиция. Просто трябва да се реши ако изобщо ще има нощувки - то да се прецени къде ще са и да се резервират местенца. За писти и подобно не мисля, че някой се залъгва че ще успеем да си уредим. В случая голямата емоция ще е сбирката на повечко Селики на едно място - това е все пак един не много масов модел и струпването на повечко екземпляри на едно място ще е приятно (най-малкото за нас - тези които ги караме тия коли
) Нека се опитаме да си направим смисъче тука във форума. Аз мога да започна.. Да има горе долу някакъв ориентир за каква бройка става въпрос.
1. Ich0 - Селика Т20, Враца
..

..
2 ники селика т20 варнаIch0 написа:Тук си чака и една врачанска Селика biggrin.gif Мен ако питате за първа подобна сбирка не е нужна кой знае каква организиция. Просто трябва да се реши ако изобщо ще има нощувки - то да се прецени къде ще са и да се резервират местенца. За писти и подобно не мисля, че някой се залъгва че ще успеем да си уредим. В случая голямата емоция ще е сбирката на повечко Селики на едно място - това е все пак един не много масов модел и струпването на повечко екземпляри на едно място ще е приятно (най-малкото за нас - тези които ги караме тия коли) Нека се опитаме да си направим смисъче тука във форума. Аз мога да започна.. Да има горе долу някакъв ориентир за каква бройка става въпрос.
..
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
-
[quote="LiakaDJ"]1. Ich0 - Селика Т20, Враца
2. nikolov22 - Cелика T20 Bарна
3.
.
.
51 . mishel7524 селика Т23- Ракитово. И се надявам празното да се запълни
2. nikolov22 - Cелика T20 Bарна
3.
.
.
51 . mishel7524 селика Т23- Ракитово. И се надявам празното да се запълни

Последно промяна от mishel7524 на 17 Сеп 2009 21:11, променено общо 1 път.