Малко помощ при покупка на селика
Малко помощ при покупка на селика
Имам намерение да си купя тойота селика понеже съм голям фен на модела и на марката като цяло.Искам да ми кажете кои модели са сполучливи и на какви цени вървят и кои са им най-сериозните проблеми.
Съжалявам ако темата не е в правилния раздел.
Съжалявам ако темата не е в правилния раздел.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Еми това пак са от 2000лв. до 20 000лв. все пак трябва да имаш някаква идея колко пари ти се дават и колко имаш .
Ако искаш спортна Селика си взимаш GT4 ( 4x4 turbo ) , или GT ( предно атмосферна ) .
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... g=&lang=en
Другите пак не са лоши но не са чак толкова бързи колкото би ти се искало . Даже тука някой колеги изкават мнения , че дори и тази GT не е чак толкова бърза .
Ако искаш спортна Селика си взимаш GT4 ( 4x4 turbo ) , или GT ( предно атмосферна ) .
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... g=&lang=en
Другите пак не са лоши но не са чак толкова бързи колкото би ти се искало . Даже тука някой колеги изкават мнения , че дори и тази GT не е чак толкова бърза .
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Ами ако си вземеш модел , който някога е продаван в САЩ ще имаш възможността да караш най-евтината кола за поддръжка . Ако не си купуваш частите от ТМ Ауто , Германия , Кралството и тн . Вариант в , който да няма такива части просто го забрави . Не сме по тошове време вече има всичко . Доволоно вече се продават и на части и те така .
И какво значи трудно ? Ако търсиш накладки , лампи , филтри , ремъци и тн . ще ги намериш веднага . Ако търсиш колянови валове , клапани , скорости и тн. може и да се наложи да почакаш някоя друга седмица . Все пак това не е голф и няма 100 000 броя разглобени при арабите на Симеон ! Щото при арабите в Африка и тн само това се кара и там има много .
И какво значи трудно ? Ако търсиш накладки , лампи , филтри , ремъци и тн . ще ги намериш веднага . Ако търсиш колянови валове , клапани , скорости и тн. може и да се наложи да почакаш някоя друга седмица . Все пак това не е голф и няма 100 000 броя разглобени при арабите на Симеон ! Щото при арабите в Африка и тн само това се кара и там има много .
За един Карл Сайнц, дет незнам дали са произведени четрицифрени бройки, едва ли ще има части по Симеон....speed_boy написа:нека оставим цената настрана мога да си позволя ,но ме интересува повече трудно ли се намират части за тях защото все пак това не са често срещащи се модели коли по родните улици.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Georgimitrovich