horeishio написа:"bambo" доколкото си спомням, твоята Карина май беше черна, седан, и някъде преди 1,5-2 години се продаваше ... или само така си мисля

, ако съм в грешка ме поправи

Черна е, само че е лифтбек със фабричния спойлер отзад и никога не се е продавала (въпреки че е вече на около 600 000) Е, след инцидент със задното стъкло, вече е с бял заден капак но ще иде на боя преди зимата
До колкото знам (не твърдя със сигурност) GTi седан има само десен волан, левите са лифтбек май само.
Ето малко "данни" за стандарното оборудване на GTi - 15" лети джанти (всички останали карини са фабрично на 14"), велурена тапицерия на салона, предните седалки са в стил "рекаро" - дълбоки със "супорт-и" на облегалките и долната част, ел. стъкла, огледала, подгряване на предното стъкло (и на задното разбира се), халогени, климатик, абс, хидравлика, 4 дискови спирачки, два ауспуха с две гърнета (дясното е двойно по-голямо от лявото, незнам защо).
На външен вид се разпознават лесно по спойлера и двата ауспуха отзад.
Абе... осрахме на човека темата !!!
Пак да кажа - раликата в разхода между 1.6 и 2.0 не си заслужава избора на 1.6 поне според мен, и то особено за дълъг път (както я ползвам и аз)... Така че 2.0 GLi или още по-добре GTi (макар че цените на които се продават GTi в момента са леко безумни)