Ами...да кажа и аз - Карина Е 97г. комби 2.0 GLi, 3S-FE, 125к.с. ама май са 133, макар че в талона от Италия пише 125...едва ли е чак толкова важно това. Моето впечатление, а и не само мое, е че колата върви прексрасно - да не кажа, че на старт си е направо пушка, при 120, оборотите мисля че са 3500, над 130 - наистина започва да става шумен двигателя, ама аз съм много кротък и икономичен шофьор, преди карах дизел и мога да кажа че като въртящ момент - колата е супер - лесно се потеглq, трудно гасне, добре поема от ниски обороти - не знам 1.6 варианта как е в това отношение.
Разхода - като за 2 литров агрегат е повече от добър - малко под 7 извънградско 6.8 някъде - при 120 + климатик, 3 ма възрастни малко дете и пълен багажник. Градско - не съм засичал, защото и не карам.
Седалките - верно - имало е как и да са малко по-удобни, ама на мен са ми добре, и огледалата са наистина малко мънички, но се свиква.
Досега и направих 10 000 някъде, като и смених кормилните накрайници и предните лагери - от които единия беше разбит...заради вибрации във волана над 100км/час, които вибрации в крайна сметка се оказаха от криви спирачни дискове
Ще я метанизирам - с инжекцион обаче и то добър, макар че колегите тук ме порицават в темата ми

като стане - ще споделя впечатления.