Ilekuvahte li RAKETA-ta?
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Proveri stariq termostata kato go sloji6 vuv studena voda i postepenno zagravq6 vodata na kotlona. Proveri v knigite na kolko gradusa trqbva da otvori, moje i termometur da sloji6 vuv vodata!PAKETA_1 написа:На стария термостат не му личеше да му има нещо, но знае ли човек...
Tova za eksperiment, ako iska6 da se zaigrava6!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Spored men, ako e teklo maslo, 6te e teklo i antifriz, abe nepriqtna rabota. A puk kato znam, 4e moje i da sa se sme6ali ...del_sol_fen написа:abe bro, az dokolkoto vidiah tva deto beshe teklo ot garniturata na glavata si beshe maslo ama lorda da kaje moje da gresha.

Spored men v tova sustoqnie vub6te ne q brim4i mnogo, a karaj leko dokato otsranite problema!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed