a takava corolla ae101 nyakoi da e vizdal?
a takava corolla ae101 nyakoi da e vizdal?
taka i ne moga da rezbaera toyota, zashto ne puska tezi modeli po nashite pazari?! eto vi naprimer corolla ae101, ama kakuv dizain samo, a? men lischno mnogo me kefi! biggrin.gif
- Прикачени файлове
-
- toyota_corolla_ceres_AE101_3.jpg (24.23 KiB) Преглеждано 4311 пъти
-
- toyota_corolla_ceres_AE101_2.jpg (27.63 KiB) Преглеждано 4311 пъти
-
- toyota_corolla_ceres_AE101.jpg (29.68 KiB) Преглеждано 4311 пъти
jimmy
tva e lexus v severna america no po drugi chasti na sveta go prodavat kato toyota... edikvo si! Tva e shtoto v usa nikoy ne e iskal ad plasta dvoyno poveche za luxozna toyota shtoto otnachalo ca predlagali evtini koli.....! Kakto i da e tva si im e firmenata politika v niakoy strani ima strasni modeli kadeto drugade ne se predlaat- misla che nai goliama variacia ima v japonia 

Re: jimmy
az takav Lexus ne sam vijdaljimmmy написа:tva e lexus v severna america no po drugi chasti na sveta go prodavat kato toyota... edikvo si! Tva e shtoto v usa nikoy ne e iskal ad plasta dvoyno poveche za luxozna toyota shtoto otnachalo ca predlagali evtini koli.....! Kakto i da e tva si im e firmenata politika v niakoy strani ima strasni modeli kadeto drugade ne se predlaat- misla che nai goliama variacia ima v japonia

->
Re: jimmy
tova NE E LEXUS, tova e E101 platvforma, toest toyota corolla ot 91 do 95 godina, i e mnogo po-malka i ot nai-malkiyat Lexus (IS200). v America ne e puskana, tova e Japonska spesifikaciya corolla!!! sus dvigatel tip A, moze da e s 4AG, 4AF, 7AF...jimmmy написа:tva e lexus v severna america no po drugi chasti na sveta go prodavat kato toyota... edikvo si! Tva e shtoto v usa nikoy ne e iskal ad plasta dvoyno poveche za luxozna toyota shtoto otnachalo ca predlagali evtini koli.....! Kakto i da e tva si im e firmenata politika v niakoy strani ima strasni modeli kadeto drugade ne se predlaat- misla che nai goliama variacia ima v japonia
men me kefi dizaina mnogo! biggrin.gif
toyoya?
ami ne znam mozhe i carolla da e no na men mi prilicha na lexus is300 ili 200 li ne znam nomerata ottova vreme acmo se sestam che v canada kato biah imashe takiva lexusi koyto izglezdaha taka otzad! dokolkoto znam v japan vsihcko e toyota i niama lexus ili pone znam che mnogno ot lexusite v america deto gi prodawat tam ca si toyoti!
Re: toyoya?
ne ne mislia, tazi kola e daleche na vanshen vido ot Lexus IS300/IS200jimmmy написа:ami ne znam mozhe i carolla da e no na men mi prilicha na lexus is300 ili 200 li ne znam nomerata ottova vreme acmo se sestam che v canada kato biah imashe takiva lexusi koyto izglezdaha taka otzad! dokolkoto znam v japan vsihcko e toyota i niama lexus ili pone znam che mnogno ot lexusite v america deto gi prodawat tam ca si toyoti!

ili oste kakto se znae kato Toyota Altezza v Japan(snimkata na podpisa mi). po skoro prilicha malko na Lexus SC300/400, no samo napodobiava formata, niamat nisto obsto(a i ednata e s 4 vrati, drugata s 2)

inache e viarno che v Japan niamashe Lexus, tam sichki tezi modeli sa mod niakakvo ime na Toyota, no ot tazi godina veche ima Lexus i v Japan

->