1. Доста е омаслена откъм капака на клапаните, стария собственик твърди че хвърля от семерингите на разпределителния вал, аз се си мисля че е може и да е от гарнитурата на капака на клапаните. Някой сменял ли е наскоро тези семеринги или гарнитура да сподели цена и сложност на ремонта (специално за семерингите другото е ясно)?
2. Колата е с газова уредба, това което прави лошо впечатление е затруднен старт на бензин. По точно описан колата върти и започваш да чуваш как след 2-3 секунди някакси започват да "стартират" цилиндрите един по един, има го на студено на топъл мотор ако е току що загасен няма проблем пали добре (на газ пали от половин оборот нистина много добре). Това което съм нарочил за проблем са дюзи (евентуално по запекли или "мързеливи") но пък от друга страна нямам проблем с достигането на максимални обороти на мотора (по невнимание преди 2 дена на 2 ра скорост ударих прекъсвач на около 110 км/ч

3. Оборотите на бензин са малко ниски, да се опитвам ли да търся причина за това или да си ги откорегирам с винта?
4. Някой да има идея за оборотомер за тази кола наприм aftrmarket някакво дърво и къде може да се свърже, защото съм с това делко с интегрираната бобина в него (има го основно на 4E-FE и 5E-FE)?
Друго засега не се сещам.