Застраховки ГО и Каско в БУЛ ИНС и Лев Инс
Застраховки ГО и Каско в БУЛ ИНС и Лев Инс
Здравейте, ако някой има нужда от обновяване на застраховката или от нова застраховка Каско или Гражданска отговорност към BUL INS или Lev ins ще му я направя с удоволствие
За София
Мобилен съм и работя и в извън работно време , среща на удобно за Вас място без значение часа ;-) + отстъпки
Кантакти:
snoop_sl@abv.bg
0887 318 328
Емануил Емануилов
За София
Мобилен съм и работя и в извън работно време , среща на удобно за Вас място без значение часа ;-) + отстъпки
Кантакти:
snoop_sl@abv.bg
0887 318 328
Емануил Емануилов
Осъдих преди 3 години български имоти 29000лв за щета която не признаваха.
Сега съдя Алианс от две години, също за щета която не признават за 4500 Евро. Също ще бъдат осъдени !
Как да ходят да се застраховат гражданите ???
Та вие в този сектор сте измамници
Вас също ви мамят, но вие си го заслужавате.
Сега съдя Алианс от две години, също за щета която не признават за 4500 Евро. Също ще бъдат осъдени !
Как да ходят да се застраховат гражданите ???
Та вие в този сектор сте измамници

Вас също ви мамят, но вие си го заслужавате.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
@capo_69
Не си ли се замислял, че проблемите ти могат да се крият в самия теб?
Преди 8 години без проблем Уника изплатиха тотална щета за над 40х.лв.
Преди около 4г пак те оформиха безпроблемно капитален ремонт на автомобила ми, сериозно пострадал в градушка (пълно боядисване, замяна на челно стъкло, пластмаси, огледала и т.н.) (щета за над 3х.лв).
Преди 2г Алианц без проблеми ремонтираха сериозно ударен автомобил на колегата (щета за над 2х.лв). И на няколко пъти издрани калници и пукнати брони...
Преди три месеца Уника без проблем ми ремонтира одрания автомобил (задни врати, задна ръкохватка, изкривен заден калник, задна броня) - щета над 1х.лв...
Мога да продължавам с още много дребни случки за плащания - например кражба на СД, срещу което ми бе закупено ново такова....
Ако не се смята тоталната щета(която не бе по наша вина и застрахователя сигурно е предявил регрес), за последните няколко години направих сметка, че съм платил около 15х.лв за застраховка, и съм получил услуги за около 7х.лв....
Т.е. - и аз съм доволен и спокоен, и застрахователя е получил сериозна печалба....
Не смятам, че в този сектор всички са измамници, и отново ходя да си застраховам колите.
И не рева като се случи случка за това 'как сервизите са мошеници и искат много пари' - застрахователя да се разбира с тях...
Не си ли се замислял, че проблемите ти могат да се крият в самия теб?
Преди 8 години без проблем Уника изплатиха тотална щета за над 40х.лв.
Преди около 4г пак те оформиха безпроблемно капитален ремонт на автомобила ми, сериозно пострадал в градушка (пълно боядисване, замяна на челно стъкло, пластмаси, огледала и т.н.) (щета за над 3х.лв).
Преди 2г Алианц без проблеми ремонтираха сериозно ударен автомобил на колегата (щета за над 2х.лв). И на няколко пъти издрани калници и пукнати брони...
Преди три месеца Уника без проблем ми ремонтира одрания автомобил (задни врати, задна ръкохватка, изкривен заден калник, задна броня) - щета над 1х.лв...
Мога да продължавам с още много дребни случки за плащания - например кражба на СД, срещу което ми бе закупено ново такова....
Ако не се смята тоталната щета(която не бе по наша вина и застрахователя сигурно е предявил регрес), за последните няколко години направих сметка, че съм платил около 15х.лв за застраховка, и съм получил услуги за около 7х.лв....
Т.е. - и аз съм доволен и спокоен, и застрахователя е получил сериозна печалба....
Не смятам, че в този сектор всички са измамници, и отново ходя да си застраховам колите.
И не рева като се случи случка за това 'как сервизите са мошеници и искат много пари' - застрахователя да се разбира с тях...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Georgimitrovich
Swol прав си когато колата е нова, но за по старички коли и направо дърти като моята каското е абсолютна глупост. Примери и аз мога да ти дам. Ремонт и боя на два детаила 60лв. само материалите неможеш да си платиш. Та идеята ми беше, че си има както предимствата така и недостатъците в конкретен случеи. Важното е агента да те запознае подробно каква услуга ще получиш за парите си, а не да гледа на всяка цена да ти набута някаква застраховка, но отново той си е един вид търговец ти си преценяш. Също неможеш да отречеш че не всички търговци на тези услуги (застрахователните) са много читави.
Винаги монетата има две страни. Който е доволен нека я ползва, а който не, да си плаща сам за ремонтите и да си свирка щом ще е по-доволен.
Винаги монетата има две страни. Който е доволен нека я ползва, а който не, да си плаща сам за ремонтите и да си свирка щом ще е по-доволен.

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- slowtraveler
Спор няма, че зависи от агента и застрахователя.
И никой не може да те принуди да се застраховаш (освен задължителната ГО разбира се)...
Но не може да се каже, че по принцип в този сектор са измамници.
Все едно да кажеш, че всички търговци са измамници, защото си слагат надценка, а не ти подаряват дадената стока/услуга...
Но когато недай-си боже, пострадаш сериозно - тогава се започва хленченето - 'ама ми предлагат носач за еди-колко си лева, пък тя колата ми не струва толкова'...
Имах един такъв приятел който се съди с ДЗИ в смутните години - последователно му 'откраднаха' две еднакви двугодишни БМВ-та (за които аз имах големи съмнения,че бяха крадени - други номера на рамата под задните седалки и т.н.).
Та той мърмореше, че ДЗИ били некоректни. Съди се с тях и накрая ДЗИ бяха принудиха да му платят по около 30х.$ за всяко БМВ, защото не можаха да докажат причастността му към кражбите.
След това същия юнак хленчеше, че застрахователите (а те обменят такава информация) не искали да му застраховат поршето за 70х.лв, което бе купил за 8х.лв (ха познайте дали не е било крадено въпреки изрядните документи)...
И сега същия човек продължава да си има сериозни проблеми при всякакъв опит да застрахова автомобил, защото си е в 'черния списък' на много съмнителните клиенти...
Ами според мен съвсем нормално реагират в случая застрахователите...
П.С. не бих се застраховал към никоя от оферираните компании и не съм служител в застрахователна компания...
И никой не може да те принуди да се застраховаш (освен задължителната ГО разбира се)...
Но не може да се каже, че по принцип в този сектор са измамници.
Все едно да кажеш, че всички търговци са измамници, защото си слагат надценка, а не ти подаряват дадената стока/услуга...
Но когато недай-си боже, пострадаш сериозно - тогава се започва хленченето - 'ама ми предлагат носач за еди-колко си лева, пък тя колата ми не струва толкова'...
Имах един такъв приятел който се съди с ДЗИ в смутните години - последователно му 'откраднаха' две еднакви двугодишни БМВ-та (за които аз имах големи съмнения,че бяха крадени - други номера на рамата под задните седалки и т.н.).
Та той мърмореше, че ДЗИ били некоректни. Съди се с тях и накрая ДЗИ бяха принудиха да му платят по около 30х.$ за всяко БМВ, защото не можаха да докажат причастността му към кражбите.
След това същия юнак хленчеше, че застрахователите (а те обменят такава информация) не искали да му застраховат поршето за 70х.лв, което бе купил за 8х.лв (ха познайте дали не е било крадено въпреки изрядните документи)...
И сега същия човек продължава да си има сериозни проблеми при всякакъв опит да застрахова автомобил, защото си е в 'черния списък' на много съмнителните клиенти...
Ами според мен съвсем нормално реагират в случая застрахователите...
П.С. не бих се застраховал към никоя от оферираните компании и не съм служител в застрахователна компания...

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Аз не говоря за автомобилни застраховки.
Но и там застрахователите мамят !
Тойотата ми беше застрахована при Алианс, ни след некоректността им - КРАЙ !!!
Аз за 4-5 години съм платил над 200 000лв за карго застраховки, а те сега за 4500евро ме изкарват мен виновник.
АЗ съм в правото си и ще ми възстановят всички застраховани коли през този период - всяка седмица по една 20 тонна кола в продължение на 5 години !!!
Не си признават полицата, била попълнена не по надлежния ред - и то от техен служител.
НО те не предполагат, че в счетоводството ми пазят всички полици и то попълнени по същия начин.
ИЗМАМНИЦИ !!!
Адвоката ми е мн. добър ЩЕ ГИ СРИТА ПОДОБАВАЩО !!!
Останаха 2 инстанции.
Измамници и не искам да чуя за тях !!!
<Спирам на тази тема да пиша>
Но и там застрахователите мамят !
Тойотата ми беше застрахована при Алианс, ни след некоректността им - КРАЙ !!!
Аз за 4-5 години съм платил над 200 000лв за карго застраховки, а те сега за 4500евро ме изкарват мен виновник.
АЗ съм в правото си и ще ми възстановят всички застраховани коли през този период - всяка седмица по една 20 тонна кола в продължение на 5 години !!!
Не си признават полицата, била попълнена не по надлежния ред - и то от техен служител.
НО те не предполагат, че в счетоводството ми пазят всички полици и то попълнени по същия начин.
ИЗМАМНИЦИ !!!
Адвоката ми е мн. добър ЩЕ ГИ СРИТА ПОДОБАВАЩО !!!
Останаха 2 инстанции.
Измамници и не искам да чуя за тях !!!
<Спирам на тази тема да пиша>
Булстрад laugh.gif laugh.gif laugh.gifRaya написа:Защо?slowtraveler написа:
П.С. не бих се застраховал към никоя от оферираните компании .
Мислех да пускам такава тема: кой от коя фирма доволен и недоволен. Аз ползвах на Булстрад, ползвам БулИнс, но и от 2-те не съм доволна и не знам за в бъдеще към коя да се ориентирам.
аз съм в Булстрад и засега съм доволна, две щети минах без протокол още първите 6 месеца като взех колата. края на септември ше ги накарам да ми пребоядисат почти цялата кола /пак съм без протоколи/, и се съмнявам да ми направят проблем, щото от година и нещо не съм ги търсила за нищо
Последно промяна от desSs на 27 Авг 2009 11:51, променено общо 1 път.
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
http://www.nrgroup-bg.com/promotions/view/5
Колеги, какво мислите за Армеец? Всъщност, може ли да ми помогнете в една дилема с анкета: кой от каква компания е доволен?
Само някой да ме " светне" как се пуска анкета
Колеги, какво мислите за Армеец? Всъщност, може ли да ми помогнете в една дилема с анкета: кой от каква компания е доволен?
Само някой да ме " светне" как се пуска анкета

- slowtraveler
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път