Проблемис компресора на климатика за Авенсис

Йордан

Проблемис компресора на климатика за Авенсис

Мнение от Йордан » 26 Авг 2009 13:51

Казвам се Йордан и съм от Варна.Имам проблем с компресора на климатика. Става въпрос за тойота Авенсиис D4D, 2003 г., 2000 кубика, дизел. Навсякъде ми казват че не подлежи на ремонт. Дали някой се е сблъсквал с такъв проблем

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 26 Авг 2009 15:25

А какъв е проблема ?

MilenXX

Мнение от MilenXX » 26 Авг 2009 22:36

досещам се какъв е пробема. Климатика е постоянно зацепен към двигателя, денсо гарантират, че може да севключи дори и при 11 000оборота. Обаче се износват зъбите на шайбата, която обира първоначалното натоварване, когата клапаните отворят притока на фреон и климатика заработи. Аз имах такъв проблем миналото лято. В сервиз тойота Русе откриха дефекта за час а в тъпия сервиз в Търново едни млади момчета го гледаха като голям камък, викнаха си и сервизен специалист(външен) и нищо трябвало да оставя колата по дълго за да го свалят и т.н.Наистина тойота и съответно денсо не описват и не предлагат резервни части за климатика. Нов е 2 - 3000лв. Моя прблем го решиха с части от катастрофирала или незнам каква кола. Това не ме интересува. Разглобиха много трудно моя и смениха шайбата. Три шанса търси стар, купи си го от ибей англия или нов от тойота. Успех!

Публикувай отговор