Моля ви дайте ми съвет - какъв метанов инжекцион да си сложа и къде да ми го монтират, парите ми са - в рамките 1500 - 1600лв.
Чел съм много за Фобос - за пропанбутановите им инжекциони, но за метан - нямам впечатления от тях, искам задължително аванспроцесор, за да не се спъва чак толкова колата, пък тая система за смазване на клапаните ли, за намаляване на температурата на горене - не съм убеден че има ефект.... колата ми е Тойота Карина 2.0 125 к.с. - не знам със сигурност, ама мисля че не е от ДВГ с леснопрегарящи клапани, пък и аз съм кротък шофьор

От форума на Пежо - един колега сподели че е доволен от фирмата на БАТ Любо Ганев - "РЕМИКС", (но е монтрал там "обикновена" метанова уредба) предложиха ми БРЦ, на добра цена, освен това - ще ми изпитат и бутилката -....щото нали се сещате - нямах толкова пари за чисто нова, там ще ходя да видят колата утре по обяд - мисля че не са монтирали на кола като моята, а на мен ми се иска да са имали опит с поне една кошница, като нея, което не е задължително все пак...
Моля собствениците на метанизирани автмобили да не бързат да отговарят.....а да пишат бавно и спокойно, марки, адреси, технически подробности и цени наволя