теч на масло

kanazuchy

теч на масло

Мнение от kanazuchy » 21 Авг 2009 17:52

Здравейте на всички фенове на марката! Имам следния въпрос - притежавам Ярис 2002 с двигател 1.0 VVT-i и преди известно време при вдигане на колата на подемник установих, че капака на картера е омазан с масло - при все това редовно проверявам нивото на маслото в двигателя и то не е мръднало от средата на щеката. Майсторите погледаха, поумуваха и накрая решиха, че не знаят от къде е теча и трябвало "ако искаш да почваме да разглабяме, пък каквото излезе" ohmy.gif . При оставяне автомобила за пренощуване с картон под двигателя - не се установява да е капало, което ме навежда на мисълта, че може би теча се проявява само по време на движение - ако такова нещо е възможно. Молбата ми е ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да удари едно рамо с мнение.

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 21 Авг 2009 18:45

Nai-veroiatno e zaminala garniturata na kapaka na kartera i triabva da se smenia . To moje daneti te4e ama sigurno omazniava koeto vodi do po4ti nikakvo poniejenie na masloto

kanazuchy

Мнение от kanazuchy » 22 Авг 2009 03:00

Petar, благодаря за бързия отговор - това ще е първото нещо, от което ще почна. Когато се преборя с проблема ще пиша.

Публикувай отговор