8.0л/100 За извън градско не е никак малко.lewstherin написа:Пловдив - Асеновград - Кърджали - малко обикаляне в и около Кърджали - Хасково - Асеновград - Пловдив
390 км за 28 литра.
Средна скорост незнам, карах и с 40 по някой бавни завой, и със 130 като излезнах от Хасково...
Авенсис 1.8
Въпрос разход на Авенсис
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Ми, може да не им работи датчика, като моя
. И, ако забравя кога и колко съм заредила и, като кажа " до горе", а то излиза 20л до горе и ме гледат странно .
М/у другото, някой да знае колко струва да се оправи датчика на бензина, че се движи като му хрумне? обаче, червената светлинка работи когато стигне дъното.

М/у другото, някой да знае колко струва да се оправи датчика на бензина, че се движи като му хрумне? обаче, червената светлинка работи когато стигне дъното.
- lewstherin
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Сега виждам новата придобивка.Raya написа:Ми, може да не им работи датчика, като моя. И, ако забравя кога и колко съм заредила и, като кажа " до горе", а то излиза 20л до горе и ме гледат странно .

Чистито! Безаварийно и да те слуша.

-
Да ви кажа само, че моята харчи с около 0.5л по-малко когато е на климатроник, отколкото ако съм отворил прозорците до долу. Нарочно съм си правил засечка и при това само градско. Всъщност Градско ама в София а на места ограничението е 80, все пак но не навсякъде. Ако са затворени прозорците и не е включен климатроника може би пак ще падне, но това ми се случва само по малко на пролет и есен, през останалото време или топли или студенее
. Може би сами се сещате че на магистрала не съм пробвал този номер с отворени до долу прозорци, защото все пак над 80км/ч звука е ужасяващ, а и зимата също не съм пробвал
. Всъщност гледам въздуха да минава през филтъра почти винаги - по-чисто е. Само из планината си отварям прозорците нарочно, ама там е гот.

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Да, проблем е на авенсис 1. В началото ТМА сменяха цялото табло, после започнаха да отварят таблата и да разширяват отвора през който минава оста на индикатора за горивото. Намери някой сервиз в който "пренавиват" километражи и там ще ти го оправят. Или отиди ж ТМА, може още да си спомнят какво са правели преди години.Petar написа:I pri men benzinomera se dviji kakto mu doide tova iavno e problem pri vsi4ki avensisi 1
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Между другото стрелката се оправя като стар руски телевизор - с удар по таблото отгоре. Май и англииски, ако се вярва на сериала "Какво ще кажат хората"Raya написа:Ми, може да не им работи датчика, като моя. И, ако забравя кога и колко съм заредила и, като кажа " до горе", а то излиза 20л до горе и ме гледат странно .