Боя #1CO - съвет откъде (за София)?
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Боя #1CO - съвет откъде (за София)?
Опитах се да бъда максимално точен в заглавието - трябва да купя малко боя (колкото за 4 датчика на парктроник). Номера е #1CO. Знам, че навсякъде могат да направят този цвят или съвсем близък, но навсякъде, където попитах предлагат по-голямо количество. Предпочитам спрей. Ако някой е купувал и е доволен - нека сподели.

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Да ти направят шпрей в момента е доста трудна задача, защото сега тази боя е от онази / мамка и /, която се разрежда с вода - екологично чиста и има някякъв проблем с нея относно затварянето и в шпрей.
А внимавай, защото тази боя има няколко нюанса и всички са под кодовото означение 1С0. И аз много се очудих, но ми показаха мостри с пет различни нюанса и на всичките пишеше 1С0.
Разбира се всички са много близки, но има едва забелижима разлика.
Още се чудя възможно ли е това, но явно да.
А внимавай, защото тази боя има няколко нюанса и всички са под кодовото означение 1С0. И аз много се очудих, но ми показаха мостри с пет различни нюанса и на всичките пишеше 1С0.

Разбира се всички са много близки, но има едва забелижима разлика.
Още се чудя възможно ли е това, но явно да.
- Rudy
За щастие ще боядисвам само сензорите, а не ударен детайл. Поради издаденото си положене те не могат да се скрият съвсем, затова мисля, че малка разлика в нюанса няма да е фатална. Но може и да не съм прав - кажете.polsun написа:По принцип всеки цвят има поне 2 нюанса, а специално 1СО има около 15. Това е най-трудният цвят за целене. Поради това винаги се налага преливка.

- Xeku
http://bgmaps.com/services/maps/redir.a ... dfc149c25b
На това място съм си правил боя в спрей, момчето се справи отлично. След като направи смесването по рецепта, сравни резултата и с цвета на самата кола и нанесе леки корекции. В отделен спрей ти дава и лак. Цялата работа излезе 20-тина лева.
На това място съм си правил боя в спрей, момчето се справи отлично. След като направи смесването по рецепта, сравни резултата и с цвета на самата кола и нанесе леки корекции. В отделен спрей ти дава и лак. Цялата работа излезе 20-тина лева.
- Rudy
А за какво количество, марка на боята?Xeku написа:http://bgmaps.com/services/maps/redir.a ... dfc149c25b
Това за винената супра ли?