здравейте.
пак проблем, но с друга кола. авенсиса на баща ми има странен шум. в един пловдивски сервиз са му казали - от смнукателня колектор е.
търсихме къде ли не, но май модела с 1,6 двигател е рядък и не се намира такъв колектор...
да знаете специализирана морга за тойота, или някой да внася части от вън? че близо хилядарка за нов...
смукателен колектор, авенсис 1,6 от 2001-ва
така.. ако са пластмасови, темата е разисквана, можеш да си караш с тях и да си тракат без проблем. потърси из форума, стига да е такъв проблемът де.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

да, палстмасови са.
да, палстмасови са.
не намерих къде е разисквана, бях пуснал преди време такава в "купува/продава"
в посочения магазин в предишния отговор имат няколко, утре баща ми ще ходи да му монтират. оказа се, че мъжа на дамата работи в сервиз и ще го монтира.
мерси за отговорите.
не намерих къде е разисквана, бях пуснал преди време такава в "купува/продава"
в посочения магазин в предишния отговор имат няколко, утре баща ми ще ходи да му монтират. оказа се, че мъжа на дамата работи в сервиз и ще го монтира.
мерси за отговорите.