При положение че серията двигатели е еднаква (2jz) би трябвало да става 1:1. Проблема според мен ще дойде не от скоростите а от съединител, табло барче...kokuwow написа:Възможно ли е от двигател 2jz gte automatic (4 speed) i положение 4е има двигател 2jz ge 6 speed manual да се полу4и "двигател4е 2JZ GTE 6 speed manual.Тоест да се премахне автомати4ната скоростна кутия и да се исползва скоростна кутия от supra non turbo 6 speed ?Възможно ли е да се слу4и и полу4и такова не6тоИ о6те 1 въпрос
Двигателите 2jz gte по ли са издръжливи от тези 2jz gte VVTI.
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Няма проблем, но трябва да добавя педали , помпа на съединителя и др.diver написа:При положение че серията двигатели е еднаква (2jz) би трябвало да става 1:1. Проблема според мен ще дойде не от скоростите а от съединител, табло барче...kokuwow написа:Възможно ли е от двигател 2jz gte automatic (4 speed) i положение 4е има двигател 2jz ge 6 speed manual да се полу4и "двигател4е 2JZ GTE 6 speed manual.Тоест да се премахне автомати4ната скоростна кутия и да се исползва скоростна кутия от supra non turbo 6 speed ?Възможно ли е да се слу4и и полу4и такова не6тоИ о6те 1 въпрос
Колега играл съм го от автоматик на ръгачка и да ти кажа, не става като хората....Nedkow написа:Няма проблем, но трябва да добавя педали , помпа на съединителя и др.diver написа:При положение че серията двигатели е еднаква (2jz) би трябвало да става 1:1. Проблема според мен ще дойде не от скоростите а от съединител, табло барче...kokuwow написа:Възможно ли е от двигател 2jz gte automatic (4 speed) i положение 4е има двигател 2jz ge 6 speed manual да се полу4и "двигател4е 2JZ GTE 6 speed manual.Тоест да се премахне автомати4ната скоростна кутия и да се исползва скоростна кутия от supra non turbo 6 speed ?Възможно ли е да се слу4и и полу4и такова не6тоИ о6те 1 въпрос
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
А той пита дали става, не дали ще е като хоратаdiver написа:Колега играл съм го от автоматик на ръгачка и да ти кажа, не става като хората....Nedkow написа:Няма проблем, но трябва да добавя педали , помпа на съединителя и др.diver написа:
При положение че серията двигатели е еднаква (2jz) би трябвало да става 1:1. Проблема според мен ще дойде не от скоростите а от съединител, табло барче...
Мда възможно е кутията ,но както е написал Nedkow не чак толкова лесно колкото изглежда. Другото което хората редовно пренебрегват е ,че ако не се подбени А/Т ЕКУ-то ,то вътре има оптимизация за смяна на скорости - дърпа предварението при всяка очаквана смяна от автоматика ,и по някога до дърпя яко та чак са усеща...kokuwow написа:Възможно ли е от двигател 2jz gte automatic (4 speed) i положение 4е има двигател 2jz ge 6 speed manual да се полу4и "двигател4е 2JZ GTE 6 speed manual.Тоест да се премахне автомати4ната скоростна кутия и да се исползва скоростна кутия от supra non turbo 6 speed ?Възможно ли е да се слу4и и полу4и такова не6тоИ о6те 1 въпрос
http://www.aempower.com/ViewProduct.aspx?ProductID=1428LordDigital написа:kokuwow написа: Другия проблем е ,че ако изкаш нещо по-сериозно (над 500 ня колелата) VVTi главата требе да се рзкара защото на практика добри валове за тях нема ,всичките жици требе да се преправят защото никои не е правил plug and play централи и разни такива екстри:)
Е то Хардуера на VVTi е един валв и това е:) По таз логика абсолютно всеки AEM ша го подържа. Проблема ша дойде ,че ако изкаш да го натешаш на жиците на ЕКУ-то е много вероятно да удариш греда т.с. нема да е Plug and Play...EMPEROR написа:LordDigital написа:http://www.aempower.com/ViewProduct.aspx?ProductID=1428kokuwow написа: Другия проблем е ,че ако изкаш нещо по-сериозно (над 500 ня колелата) VVTi главата требе да се рзкара защото на практика добри валове за тях нема ,всичките жици требе да се преправят защото никои не е правил plug and play централи и разни такива екстри:)
Може да се намери за 1700$ нов. Сега си говоря с тях, хардуера поддържа VVTi, в момента обаче още чоплят софтуера, но е въпрос на време. Твърде нов е продукта.
Потребители разглеждащи този форум: An86 и 5 госта