дам... дори да пръскаш с боя от една бака като туриш стареене + драскотини +налягане в пистолета... винаги личи...макар и малко...polsun написа:Имаш в предвид че ще се появи разлика в цвета, понеже не се боядисва всичко на веднъж ли?diver написа: С времето ще има разлики, колкото и да са добри колегите....
Бели се лаковото покритие на колата ?!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- polsun
- Обратна връзка:
Съгласен съм с тебе, но точно поради този факт има преливане в съседните детайли ако е необходимо. Примерно ако пръскам предна дясна врата, ще пръсна предният десен калник до половината с боя с преливане към бронята, и задна дясна врата дополовината с преливане на боята към заден десен калник. Така се унищожава и най-малката вероятаност за разлика в цвета. Като клиента заплаща едиствено боядисването на предна дясна врата.diver написа:дам... дори да пръскаш с боя от една бака като туриш стареене + драскотини +налягане в пистолета... винаги личи...макар и малко...polsun написа:Имаш в предвид че ще се появи разлика в цвета, понеже не се боядисва всичко на веднъж ли?diver написа: С времето ще има разлики, колкото и да са добри колегите....
И с едно пастиране на другите детайли работата умира, мисля че така ще се съгласиш с мен.
Така е, само дет преливане излиза скъпо. И като за капак винаги остава я лепенка я нещо друго по което си личи....както казах много малко, редко и читави майстори могат да го направят без да личи. Виждал съм коли, излезли от читави сервизи с по 3 цвята на първо четене...виждал съм и преливка за която знам къде е и не се вижда...polsun написа:Съгласен съм с тебе, но точно поради този факт има преливане в съседните детайли ако е необходимо. Примерно ако пръскам предна дясна врата, ще пръсна предният десен калник до половината с боя с преливане към бронята, и задна дясна врата дополовината с преливане на боята към заден десен калник. Така се унищожава и най-малката вероятаност за разлика в цвета. Като клиента заплаща едиствено боядисването на предна дясна врата.diver написа:дам... дори да пръскаш с боя от една бака като туриш стареене + драскотини +налягане в пистолета... винаги личи...макар и малко...polsun написа: Имаш в предвид че ще се появи разлика в цвета, понеже не се боядисва всичко на веднъж ли?
И с едно пастиране на другите детайли работата умира, мисля че така ще се съгласиш с мен.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.