Toyota Supra MKIV Bulgaria
Е то ясно че не върви, иначе щеше да покажеш...kOoLeToO написа:Момци нещо за моята кола говорите, "появила се супра в пазарджик" а уако нещо сте навити може да ви просветла с снимки и инфо , не можах да покажа на BAMBO как варви и да го откажа от MR2-ката
Друго ме интересува мен... ключа къде е?

Ключовете са тук при мен ако искаш заповядай да ти ги дам,тъкмо ще си земеш и кашоните тук
,ето и малко снимки за разнообразие 

- Прикачени файлове
-
- DSCN1404.JPG (311.99 KiB) Преглеждано 4097 пъти
-
- DSCN1402.JPG (278.59 KiB) Преглеждано 4097 пъти
-
- 31012009842.jpg (207.77 KiB) Преглеждано 4097 пъти
-
- 13062009959.jpg (174.06 KiB) Преглеждано 4097 пъти
-
- 31012009844.jpg (236.55 KiB) Преглеждано 4097 пъти
Всичко добре ама ...kOoLeToO написа:ето и още,има снимки и на другите бегачки
тая Supra така накичена с емблеми на Mazda нещо не си пасва
и до нея Mazda, мислеща се за Lambo
Само едно Lambo трябва да се намери и да му се сложи емблема на Toyota и ще е затворен кръг

Стана като оная Celica в другия топик с Nissan GT-R емблемaтa

Последно промяна от MX5 на 12 Авг 2009 08:58, променено общо 1 път.
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Sedalkite na Supra-ta ne sa li ot Mazda RX-8?!?kOoLeToO написа:Ключовете са тук при мен ако искаш заповядай да ти ги дам,тъкмо ще си земеш и кашоните тук,ето и малко снимки за разнообразие

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Каде видя емблема на мазда ? ако мога да попитам единстфено седалките са от rx-8 и на тях не пише мазда е има един триъгалник символизиращ ротор и това са сигорно наи удобните рекаро седалки (при това) , маздата не се мисли за LAMBO това че и сложихме кит на вратите нищо не означава и пича си го кефи...(просто е невероятен манталитета на българина как хората почват веднага да коментират за някакфи измислени дефекти или кусурчета), фсе тая в края на краищата хората си копуват и слагат неща по колите ,в къщи и т.н. които харесфат,а не се ръководят от това какфо ще си помислят другите и тогава да пазаруват... мое мнение

Точно. Тоя тригълник е емблема на роторните Мазди. Всякакви там Мазда роторни манияци си го кичат по логотата на клубовете, колите и т.н.kOoLeToO написа:триъгалник символизиращ ротор
Затова го има и stock на RX-8.
Като го видиш на Супра и се набива на като на оная Celica GT-R логото на багажника

Промени седалките да са с някоя Супра/Тойота емблема.
Седалки - медалки... триъгълник, квадрат... Абе... не е ли по-важно да му е удобно на г** тфа... на дупето де
. Пък и щом го кефи... ако има нещо за плюване - тфа е спойлера на дупрата... аз го напювах още щом го видях на снимки първо, ама на живо... не е чак толкова зле
П.С. Абе... каф е тоя гьол под нисана бре? Нещо не ми харесва таа работа
водичка ли е, антифризче ли е

П.С. Абе... каф е тоя гьол под нисана бре? Нещо не ми харесва таа работа

MX5 написа:Точно. Тоя тригълник е емблема на роторните Мазди. Всякакви там Мазда роторни манияци си го кичат по логотата на клубовете, колите и т.н.
Затова го има и stock на RX-8.
Като го видиш на Супра и се набива на като на оная Celica GT-R логото на багажника
Промени седалките да са с някоя Супра/Тойота емблема.
А бе честно да ви кажа не ми пука,ако ще и да има логото на шоколадите МИЛКА....седалките са зверски удобни,така че колкото и да ги коментираш и т.н. само вятър на устата ще правиш (в случая тренирофка на пръстите) и да исползвам много "Ф" лош навик започнал от лиготия.... иии Тони да "малко" водиза истече от водната помпа тогава