Колата ми тресе ?!?!?!?!
Колата ми тресе ?!?!?!?!
Значи колата ми тресеше когато дам газ на 4 - 5 -та и започваше такава да придърпва. В момента на всяка скорост. Всичко това е в продължение на 5 - 6 месеца. Мислех, че ще е бенз.помпа но ако беше тя от толкова каране да е изпушила. Не знам може и тя да е но ако можете дайте някаква идея кадето да проверя сам без да ходя по сервизи. Колата е Toyota Carina 1.6 16v motor : 4AFE .
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Колата ми тресе ?!?!?!?!
Почни със свещите, кабелите, делко.
После мини към бензиновата система.
След това, ако не намериш проблема се обърни към smb или Bass_Man!
После мини към бензиновата система.
След това, ако не намериш проблема се обърни към smb или Bass_Man!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
И какво ти казаха ?BA6IKA написа:Да точно това ще правя само да намеря някой лев че в тойота ме потресоха 100 лева проверка на помпата!!! интересува ме от каде мога да гледам цените на части за тойота като мойто да мога да сравнявам с цените по магазините, щото нова помпа ми излизала около 550 - 650 лева а няква менте 200 - 250.
Между другото за повечето коли цените на помпите са такива .
вземи смени горивния филтър кат начало....BA6IKA написа:Като стъпчиш гаста без значение оборотите. Преди този номер го правеше на дълъг път на високите. Все едно не и достига гориво и такава придърпва. Помислих, че не и стига въздух смених въздушния филтър. ( стария беше дроп но вече е нов) Делкото как да го проверя дали не прави отечка някаде ???

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.