ДАЙТЕ ИДЕЯ!Не ми работи вентилатора на радиатора.Celica'92
ДАЙТЕ ИДЕЯ!Не ми работи вентилатора на радиатора.Celica'92
Директно включих вентилатора към акумулатора - РАБОТИ!!!
Къде може да е проблема?
/
Къде може да е проблема?
/
Re: ДАЙТЕ ИДЕЯ!Не ми работи вентилатора на радиатора.Celica'
Бушон ,реле примерно ...........notarius написа:Директно включих вентилатора към акумулатора - РАБОТИ!!!
Къде може да е проблема?
/
Re: ДАЙТЕ ИДЕЯ!Не ми работи вентилатора на радиатора.Celica'
бушоните са наред проверих. Релето къде да го търся?
/[/quote]
Бушон ,реле примерно ...........[/quote]
/[/quote]
Бушон ,реле примерно ...........[/quote]
ми той не е направен по принцип да работи постоянно, а над определена температура. просто казано единият захранващ кабел минава през датчик, който го включва, когато колата почне да вдига температура. варианта е да е заминал този датчик познава се по това, че колата почва да згрява а вентилатора не върти и при положение, че при директно захранване вентилатора работи.
АVENSIS 2.0TD-комби
има едно завито на радиатора там търсиnotarius написа:И аз в него се съмнявах пържоначално но си помислих че щом работи стрелката на температурата значи не е от него но може би се лъжа.
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
май не е на радиатора а на главата защото там видях 3 датчика. но утре ще огледам по-подробно целия радиатор.nikolov22 написа:има едно завито на радиатора там търсиnotarius написа:И аз в него се съмнявах пържоначално но си помислих че щом работи стрелката на температурата значи не е от него но може би се лъжа.
- martod
Може и на главата да е ..notarius написа: май не е на радиатора а на главата защото там видях 3 датчика. но утре ще огледам по-подробно целия радиатор.

При някои автомобили, го монтират на радиатора, при други на главата...
Щом си видял 3 датчика на главата, значи е там..
Единият ти е за стрелката на температурата, другият е термо-сензор за ЕКУ-то, а третият трябва да е за вентилатора...
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....