Питане относно Toyota Avensis D4D 2001
- avensis.d4d
Питане относно Toyota Avensis D4D 2001
Здравеите, имам питане относно въпросната Тойота. От 10 дена съм собственик и не мога да разбера с кой двигател е. Няма никакви книги към нея. И също така искам да попитам и за плюсовете и минусите на колата. Какво да очаквам от кола на 190000 км. Сменил съм ремъците, маслото, филтрите. Нещо друго трябва ли да сменям. Благодаря предварително.
Здравей, колега. Да ти е честита новата придобивка и безаварийно каране.
Аз карам същата тойота и съм много доволен.
Двигателя е 1CDFTV 81kw 110hp 2000 кубика турбодизел система комън рейл.
Единственото нещо, което е голям проблем на този модел е съединителят и искрено се надявам да е сменен, че иначе зор те чака.
Да не ти правя забележка още с първия пост, но да знаеш че има търсачка на форума и там ще намериш почти всичко което те интересува. Ако не намираш тогава пускай запитване.
Ето с това можеш да започнеш: http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=7372&highlight=
Аз карам същата тойота и съм много доволен.
Двигателя е 1CDFTV 81kw 110hp 2000 кубика турбодизел система комън рейл.
Единственото нещо, което е голям проблем на този модел е съединителят и искрено се надявам да е сменен, че иначе зор те чака.
Да не ти правя забележка още с първия пост, но да знаеш че има търсачка на форума и там ще намериш почти всичко което те интересува. Ако не намираш тогава пускай запитване.
Ето с това можеш да започнеш: http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=7372&highlight=
Toyota Avensis 2001god. D4D
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
- avensis.d4d
Re: Питане относно Toyota Avensis D4D 2001
Yo! Честито и от мен! з я имам от 45 дена точно тази за която казваш,но комби . Доста съм проучвал нещата ,преди да се "хвърля" и мисля ,че избора е мн. добър. Ходих 2 пъти до морета и съм доволен от вървежа и комфорта.... Успех, и да пишеш! -,Ще помагаме с к'вото можем.
- avensis.d4d
Re: Питане относно Toyota Avensis D4D 2001
Blagodarq kolega, vidqh ne6to koeto spored men ne e kakto trqbva. Kogato palq kolata v kupeto se 4ustva mnogo golqmo lui6kane ili klatene. Predpolagam 4e e ot nqkoi tampon na dvigatelq ili si e taka po princip. Ne6to ne mi raboti sa6to i za van6nata temperatura. Kogato q zapalq izpisva -30 gradusa i sled malko iz4ezva. Kakva moje da e pri4inata/povredata. Blagodarq predvaritelno za pomo6ta. Ina4e sam mnogo dovolen ot kolata. Za parvi pat karam disel i sam mnogo o4arovan. Dosega kato izleza na dalag pat nqkade, pod 13/100 ne sam padal/benzin/. Sega pri sa6tata skorost bordoviq mi dava 6,8/100. Kakvo pove4e da iskam/tova s vkliu4en klimatik/.fancy55 написа:Yo! Честито и от мен! з я имам от 45 дена точно тази за която казваш,но комби . Доста съм проучвал нещата ,преди да се "хвърля" и мисля ,че избора е мн. добър. Ходих 2 пъти до морета и съм доволен от вървежа и комфорта.... Успех, и да пишеш! -,Ще помагаме с к'вото можем.
- avensis.d4d