Уважаеми приятели, Вашите дарения са нужни на Бригита Б. Момчева за операции в Лайпциг. Сумата е около 80 000 Евро. http://www.sosbety.org
ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ХОРАТА С ОТВОРЕНИ ОЧИ И СЪРЦА КЪМ ЖИВОТА
Аз съм Бригита Божидарова Момчева на 19 години от град София.
На 09.03.2009 г. пoстрадах при катастрофа като пътничка в град София.
Почти всичките ми ребра са счупени, премазан гръбначен прешлен-тх8. Прекъснат се оказа в по-голямата си част и гръбначният ми мозък.
Към настоящия момент, с усилията на екипа медици от МБАЛСМ „Пирогов” съм жива, но неподвижна и безчувствена от гърдите на долу. В пълно съзнание съм и движа свободно двете си ръце, но не мога да прегърна с радост живота...
ПОДКРЕПИ БЕТИ
код на SMS: DMS BETY на номер 17 777
Изпратете дарителски SMS с текст DMS BETY на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL , vivatel и M-Tel).
За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.
вижте повече: http://www.dmsbg.com/projects_details_a ... 02&start=0
БАНКОВИ СМЕТКИ
Сметка - IBAN - Валута - Клон
7000 1516723931 - BG46 UNCR 7000 1516 7239 31 - BGN - 201
7000 1516724099 - BG69 UNCR 7000 1516 7240 99 - EUR - 201
http://www.sosbety.org
БЛАГОДАРЯ ВИ!
Да помогнем на Бети!!!
- Рошко
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
- Обратна връзка:
Да помогнем на Бети!!!
Koлеги и колежки, копирам темата от друг форум. Нека който има желание и възможност, да помогне!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Да помогнем на Бети!!!
A smetka v dolari ima li?
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
...
http://www.airgroup2000.com/forum/viewt ... ?p=5938025
,,,имам особено мнение за пострадалите с мотоциклети.,,,някак си нуждите им ,сравнени с тези на едно дете-да ми с по нисък приоритет.
,,,имам особено мнение за пострадалите с мотоциклети.,,,някак си нуждите им ,сравнени с тези на едно дете-да ми с по нисък приоритет.
...
момчета,нормално е така да реагирате,,,мисля че грешката в схващането е в мен, просто зов за помощ от мотористи или пасажери ми звучи леко по следния начин:
"-добър ден, казвам се ****, хобито ми е да играя на руска рулетка, не става въпрос за адреналин, а за изостряне на рефлексите и интуицията ,както и за научни иследвания.мислях професионално да се занимавам с това, и да прославя родината на международни серевнования,но на дата ****, попаднаха на партон в цевта. до този момент не знаех ,че може да е опасно и никой не ме беше предупредил."
някакви такъв зов сравнен с зов на дете-никому не виновно,и лишено от природата, а не от собствените си решения,като възрастен човек, ми се струват дебилни,,,не съм против помоща към всеки един човек,и бих помогнал на това момиче,,веднага след като помогна на всяко едно дете,,,,,
"-добър ден, казвам се ****, хобито ми е да играя на руска рулетка, не става въпрос за адреналин, а за изостряне на рефлексите и интуицията ,както и за научни иследвания.мислях професионално да се занимавам с това, и да прославя родината на международни серевнования,но на дата ****, попаднаха на партон в цевта. до този момент не знаех ,че може да е опасно и никой не ме беше предупредил."
някакви такъв зов сравнен с зов на дете-никому не виновно,и лишено от природата, а не от собствените си решения,като възрастен човек, ми се струват дебилни,,,не съм против помоща към всеки един човек,и бих помогнал на това момиче,,веднага след като помогна на всяко едно дете,,,,,
- Raya
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Да ви питам нещо, понеже аз съм много мнителен човек, не ли ви е хрумвало, че може да е хубаво скроена измама? Ако решите да дарите пари, ще проверите ли случая по-обстойно или просто ще направите банков превод?
Да уточня, че нито намеквам нещо, нито вземам някакво отношение към случая. Въпросът ми се отнася към всички такива случаи.
Да уточня, че нито намеквам нещо, нито вземам някакво отношение към случая. Въпросът ми се отнася към всички такива случаи.
http://www.sosbety.org/video.htmlRaya написа:Да ви питам нещо, понеже аз съм много мнителен човек, не ли ви е хрумвало, че може да е хубаво скроена измама? Ако решите да дарите пари, ще проверите ли случая по-обстойно или просто ще направите банков превод?
ми не ми се вярва да я поканят в телевизията,,,,,по принцип ми звучи абсурдно,,,държавата, която е длъжна да се погрижи за гражданите си, взима ддс- върху даренията от смс-и,,,отделно мисля и мобилните операторите взимат сеиозен процент,,,
към 3.30та минута от видеото е описан час от инцидента,,,ми там където е станало ,мисля че ограничението на скоростта е 50км/х....