проблема е, че винаги има някой по-бърз....lordada написа:Защо аз искам да е по интересно така.В малка кола голям мотор...една Голфо-наказвачка.
Може ли двигател от Селика в Пасео?
- CybeR_SurfeR
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Щеше да дойде по-скъпо ако само го мяташ мотора на тампоните . Ама ти трябва да измислиш нова кола , което вече никой не знае колко ще е скъпо . А и да не стане след време да се чудиш какво да го правиш този мотор ако не може да влезе .lordada написа:А относно турбото идва по скъпо от колкото да си прехвърля двигателя.
6000 съм решил да утидат в тази кола,двигателя който взимам със сичките му допълнителни работи е 1500 и силно съм навит и с помоща на по знаещи хора този двигател да влезе в това купе.Няма невъзможни неща,освен да се върнеш от там където си излязал.Вие доста ме стряскате с тези мнения.Знам,че перфектно няма да пасне ще има нужда от напасване,целта ми на питането е дали на практика е възможно,но явно не е! Надявам се ако ги получа тези 6000 да действам по въпроса,а ако някой намери някакво инфо за подобна "трансплантация" да пише.
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Govori s tezi deto 6te ti slagat dvigatelq ot Celicata, no spored men si vzemi 4E-FTE dvigatel!
Vqrno nqma da e 1500 lv. shte e pove4e, ne znam.
Pitai hora deto vnasqt dvigateli ot Japan kato suforumeca poli.
No 6te imash fabri4en turbo dvigatel, ot koeto po-hubavo nqma!
I moje i da si po-burz ot 3S-GE, moje bi.
No sus sigurnost6te ti e po-leka kolata i shte si polzvash originalnata transmisiq, ako ne se luja.
Ti iskash da ka4vash dvigatel nikoga slagan tam i to ne turbo, pri polojenie, 4e Toyota imat turbo dvigatel ot zavoda deto vliza v Paseoto kato u doma si.
Vqrno nqma da e 1500 lv. shte e pove4e, ne znam.
Pitai hora deto vnasqt dvigateli ot Japan kato suforumeca poli.
No 6te imash fabri4en turbo dvigatel, ot koeto po-hubavo nqma!
I moje i da si po-burz ot 3S-GE, moje bi.
No sus sigurnost6te ti e po-leka kolata i shte si polzvash originalnata transmisiq, ako ne se luja.
Ti iskash da ka4vash dvigatel nikoga slagan tam i to ne turbo, pri polojenie, 4e Toyota imat turbo dvigatel ot zavoda deto vliza v Paseoto kato u doma si.

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
6000лв звучи почти реално за турбиниране. От твоя си двигател би трябвало да изкараш 130-140 коня без проблеми. Демек малко гоуфчета ще имат шанс laugh.gif laugh.giflordada написа:6000 съм решил да утидат в тази кола,двигателя който взимам със сичките му допълнителни работи е 1500 и силно съм навит и с помоща на по знаещи хора този двигател да влезе в това купе.Няма невъзможни неща,освен да се върнеш от там където си излязал.Вие доста ме стряскате с тези мнения.Знам,че перфектно няма да пасне ще има нужда от напасване,целта ми на питането е дали на практика е възможно,но явно не е! Надявам се ако ги получа тези 6000 да действам по въпроса,а ако някой намери някакво инфо за подобна "трансплантация" да пише.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Поли продаваше един безумно евтин кит за 4ЕФЕ. Това е старлет/гланца мотора 1.3-1.4 кубика 136 коня ако се не лъжа. Пича даваше бутала, екю, турбо и колектори за нещо от рода на 2000лв дето си иде подарък...Още ме е яд, че го пусна седмица след като си продадох старлета...Bass_Man написа:Виж Поли той се занимава с Японците .

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.