СПОРЕД МЕН ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ЦЪРВУЛ КАТО ЮПИТАТА КОИТО ДОИДОХА 2001 Г С ЦАРЯ . И ОТКРАДНАХА ПО ДВА-ТРИСТА МИЛИОНА. ''ОМЪЖИЛ'' СЕ ЗА ПАРИ ЧОВЕКА ...... biggrin.gifJapanese_fever написа:Bate Boiko slaga Minister na Finansite - nekuv pi4 ot the USA (drug e vuprosa tova za hvalba li e ili naprotiv)! laugh.gif
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2279311
Nema labavo ei sIga idva Zreliq kapitalizUm, kreditnata sistema i kuketo deto NE vimzat bakshishi i mnogo spirat, ama ne biqt mnogo. biggrin.gif LOL
Изборни резултати
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Re: ...
- andrian999999
2 години да сърбаме КАКВО БЕЕЕЕ???!!!!djofi_m написа:пак ще се ядосам, сигурен съм, че всички дето плюят по Бойко, или не са гласували или са гласували за комуниститие, мога на бас да хвана. и в двата случая изобщо нямат право да се обаждатщото поне още 2 години техните попари ще сърбаме(ако изобщо има с'тинки за попара)
Че 2001 г. Като доиде просяка "ЦАРЯ" Кой беше бойко борисов, съдружник със жена си във фирми на СИК-аджии ! Осем години по късно "ТОЙ НЕ" приятелката му е Собственик на пампорово, и ГОЛЯМ акционер в си банк, продала 4% от акциите си за 29 милиона Състоянието и възлизало на над 300 милиона ! На кой беше тая Банка и този курорт преди това ? Май ще се окаже че както наркоканалите, така и зад доста неща стоят възрасни старчета возени от черни волги с червени телефони и дават на разни хора да управляват паричните потоци и властта ! Ми те нали казват "ТАЯ ВЛАСТ С КРЪВ СМЕ Я ВЗЕЛИ И С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕМ"
п.п. Искам тая тема да я има след 4 години да видим какво сме писали
и да видим ГЕРБ дали ще имат мнозинство!!! или пак че сменяме цвета
- andrian999999
-
- Почетен Администратор
Ама наистина ми е интересно какво ще стане след 4 години? И защо ли в този случай Андриан за мен е прав? Айде, да доживеем, пък ще видим. Не ме бройте песимист, нито оптимист. Достатъчно ми е да знам колко хора гласуваха преди за лесничея Симеон и колко сега за шизофреника Волен...Kiki написа:Андрианката си хваща една тема и нЕма спирачки!?biggrin.gif
Удавници за сламка...
Ей сега, като ни треснат гладните банки и Б.Б. го отнесе, заради простотиите на триглавата, обрязана ламя, ще се сетите...
Айде после някой готин да се появи и да ми говори за икономика и БГ, нещо, което е пълен оксиморон и после да видим как ще потъне. Достоен низвергнат за инвестора.
Щото преди падането на борсата, когато Доган се изцепи, че всичко е нагоре, а лесничея и Сър Гей му пригласяха, всички много разбираха от икономика. А сега ближат люти рани. Ма лакомия голяма, уши - глухи.
И какво очаквате от Б.Б.?!?!
Стискайте зъби и събирайте стотинки, че Виденово време ще ни се стори като приказка. Тогава кризата беше локална, сего е глобална. Как си представаяте щатите, най-силната икономика в света, да изпада във все по-дълбока криза? Ами ние - ние каква икономика имаме? Никаква. Строителството и свързаните с него огтрасли са вече в миналото. Надниците , дето ги взимаше бай Гошо - също.
При нас ще е до макарите. И Б.Б. ще отнесе негативите за това.
Просто се молете да не падне борда, щото Аржентина се измъкна, ама ние - едва ли...
- andrian999999
...
гледам министрите и се чудя каде ги намира тия експерти бате бойко?
като игла в купа сено май. Министър на отбраната ..... ми той не ходил воиник , крил се човека бе, министър на вътрешните работи задочно ВИФ
"учител по физическо възпитание завършил човека, а тоя на най голямото министерство на енергетиката, с девствените мустаци добре че ги обръсна..... няма нищо случайно
като игла в купа сено май. Министър на отбраната ..... ми той не ходил воиник , крил се човека бе, министър на вътрешните работи задочно ВИФ
"учител по физическо възпитание завършил човека, а тоя на най голямото министерство на енергетиката, с девствените мустаци добре че ги обръсна..... няма нищо случайно
...
http://analogii.blogspot.com/
не гарантирам за достоверност,,,просто днес го четох.
според мен сценария ще е кат в столична община,,,,,нов регулационен план и рекет към всички който имат интерес.,,,тоест ,,пълна ревизия кой какво е гушил, и после рекет на всички + 2,3,,, знакови процеси за радост на тълпата и респект на кой не си цака......
сега на цветомира няма славачо христов да и прехвърля банки и панпорово,,а ще придобие собственост върхо нещо приватизирано по скоро...
според мен сценария ще е кат в столична община,,,,,нов регулационен план и рекет към всички който имат интерес.,,,тоест ,,пълна ревизия кой какво е гушил, и после рекет на всички + 2,3,,, знакови процеси за радост на тълпата и респект на кой не си цака......
сега на цветомира няма славачо христов да и прехвърля банки и панпорово,,а ще придобие собственост върхо нещо приватизирано по скоро...
Еленче недей така ся, Кики нема спи цяла седмица....rudolf написа:http://analogii.blogspot.com/

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- andrian999999
а и доста хора разправят коя фирма вече започва да взима пазара наrudolf написа:http://analogii.blogspot.com/
н.......
- andrian999999
Re: Изборни резултати
бе много демократично започнаха да ни подслушват, ама май и се по на акаха демократично.djofi_m написа:ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ КОЛЕГИ ВЪВ ФОРУМА
п.п. требе да смена заглавието на една тема, поне е мъж и си държи на думата не фурнаджийска лопата като Първанов, ама както каза много точно един колега от форума е не е така,като има ангажимент пред хората и бизнеса,все едната дума не е издържана
вече леко съм симпатизант на В. Танов
не е много мъжкарско,да излезеш пред парламента и народа и да кажеш-"туй дет го говорих,-не съм аз"andrian999999 написа:
п.п. требе да смена заглавието на една тема, поне е мъж и си държи на думата не фурнаджийска лопата като Първанов, ама както каза много точно един колега от форума е не е така,като има ангажимент пред хората и бизнеса,все едната дума не е издържана
вече леко съм симпатизант на В. Танов
ади коментира това- http://www.youtube.com/watch?v=X8Q5i0w4Z-A
чак да ти стане жал за ББ, как го използваха като маша да "обработва жарта" докато мине кризата.. сега пак се почва АБВ, ГДЕ.. БГЗ и т.н.
много ми е интересно след тези последните СРСта, колко ще му падне рейтинга на ББ..
и какво правим сега ???.. щото тя работата "маааалко" замяза на Лъчко, дето преди 5-6 месеца звъня на журналисти да не закачат "приятеля/пациент/митничар"..
много ми е интересно след тези последните СРСта, колко ще му падне рейтинга на ББ..
и какво правим сега ???.. щото тя работата "маааалко" замяза на Лъчко, дето преди 5-6 месеца звъня на журналисти да не закачат "приятеля/пациент/митничар"..
2007 Yaris Sedan, 1,5 VVTi, 1NZFE
- andrian999999
- andrian999999
какво става с демократично мислещите, нещо мълчима А? ми май не си спомням , дочувал съм, ама май покрай някакава афера Уотъргейт (уточнявам за подслушване) май в некава Демократична държава Президента си подал оставката. Или демократично кучетата си лаят а кервана си върви и на Бате Бойко му дреме на .... въпреки професионалната и политическа некадърност на това управление както се изразяват некои негови бивши колегиdjofi_m написа:ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ КОЛЕГИ ВЪВ ФОРУМА
п.п. да не говорим за излагацията в Япония как един пожарникар казва:
- ЕЛА БЕ
и прави подсечки на министър от неговото правителство
професионален мапер