моля за съвет Auris Corolla

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
cablio

Re: по повод подлакътника

Мнение от cablio » 23 Юли 2009 23:01

Vesko написа:
diver написа:
Vesko написа:
А ти защо не застана зад някой който е напред със зареждането? biggrin.gif

Аз досега не съм видял някой да си премести колата от колонката и след това да мие прозорците
е щото кара гоуф що...
Особено ако е дизел. Мотора на Гоуф-а е много шумен smile.gif Поне единствения голф дето карах беше така.

Много ме кефят (гОУф) като ми застанат на светофара и почнат да си фууррррррррррцират брамтиятя biggrin.gif , особено ако е GTI си слагаме ушанките biggrin.gif и те гледат мръсно.Надули чалгиата с вАСКО пендела да им пеее и гледат мръсно biggrin.gif абе немам думи biggrin.gif
Celica

Аватар
lostigros
Обратна връзка:

Мнение от lostigros » 24 Юли 2009 16:34

Ето това имах в предвид.Вижте простите Голфаджии колко са толерантни към другите марки и как не се занимават с глупости.А тук голяма хранилка,голямо нещо.

Не забравяйте,че във всяко стадо има черни овци.

И се научете най накрая как се пише Голф.

Dissel

Мнение от Dissel » 03 Авг 2009 01:22

за'то се занимавате с гоуууфовете?все още а?
skype Dissel_Sliver

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 03 Авг 2009 13:49

lostigros написа:
И се научете най накрая как се пише Голф.
Епа Гоуф се пише как да се пише ?

diver

Мнение от diver » 03 Авг 2009 21:50

lostigros написа: И се научете най накрая как се пише Голф.
Що как го пишете в Русие?

Инак простите гоуфаджий секи ден ги четеме в новините. Няма ПТП без участието на некое голфе....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 03 Авг 2009 22:02

Колега - научи се най-после на елементарна семантика.

Голф е модел на Фолксваген.

ГоУф е модел на циганин от пернишки поизход, инструктор камикадзе, дето мре пред курса на червено в насрещното с 190км.ч. с високо внигната глава под звуците на Ивана, Анелия Малина, Къпина, Теодора, Мазнис, Тони Стругаро, Андреа и т.н. силиконови и П.Р. мутанти, върха на българските низини, идоли на всеки първи от - примерно - Злокучене.

Ето защо се пише ГоУф.

Схващаш ли? biggrin.gif

Dissel

Мнение от Dissel » 03 Авг 2009 23:46

най любимото ми е като ги видя на светофара с лява ръка на волана страшен поглед тип ROCKY BALBOA В последен рунд,и Сашка Васева да звучи с 'КОТЕ',направо ми трепери и дрискалото от шубе и като чуеш страшният звук от страшнят дв... 1.8 те побиват тръпки реве ли реве ремусооооооо sleep.gif и крештя :help: :help: :help: :help: :help: луд перничанин с ГоУф и с винили по него и голем ремуууссссс!!!
skype Dissel_Sliver

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 07 Авг 2009 17:15

Напоследък и аз се засичам че карам с лява ръка над волана ,и веднага се сещам за някой 18 годишен гоуфаджия. Ма кво да направа като ми е удобно така ще си карам. По офтопика с гоуфовете те хората са го казали и затова не трябва да има засегнати: Не всеки който кара гоуф е селянин, но всеки селянин кара гоуф.
Изображение1G-FE

dude

Мнение от dude » 15 Авг 2009 16:15

колеги и мен ме мъчи тая дилема

1)струва ли си японската сглобка да се взима корола- да си го кажа ауриса ми е в пъти по-симпатичен, королата може да ми е мъчна да я вкарам в гаража, който ми е към 470. А и тези стопове стърчащи - грознооооооо
карал съм два служебни ауриса, но много постни дори с 1.4 97 коня държи добре 140 км/ч, но пък имам към 10 000 км тестдрайв дето се вика- много доволно дори с 15ски, с 16ки ще има още по-добра визия

2)друго, което ме интересува- струва ли си сол оборудването 3к отгоре при ауриса или и луна плюс е ок?
за мен от него е полезно само тракшън контрола- а не съм некакъв екстремен шофьор,
тази VSC ич не ми е ясна ква, другите екстри като автоматични фарове и чистачки ич не ми требват

3)някой знае ли каква е разликата в джантите на двете нива , ако има снимка да даде (това пак за аурис)

4)а и последния въпрос е за тези декоративни защитни лайсни- едни черни пластмасови- от една страна са мноо грозни- дебели и безформени, но пък отдруга пазят вратата до някъде- те част от някакво оборудване ли са? защото не на всички ауриси ги има

5)колко по-хубав е интерора на королата - за качество на пластмасите говорим- за табло за тапицерии и т.н

diver

Мнение от diver » 15 Авг 2009 18:01

dude написа:колеги и мен ме мъчи тая дилема

1)струва ли си японската сглобка да се взима корола- да си го кажа ауриса ми е в пъти по-симпатичен, королата може да ми е мъчна да я вкарам в гаража, който ми е към 470. А и тези стопове стърчащи - грознооооооо
карал съм два служебни ауриса, но много постни дори с 1.4 97 коня държи добре 140 км/ч, но пък имам към 10 000 км тестдрайв дето се вика- много доволно дори с 15ски, с 16ки ще има още по-добра визия

2)друго, което ме интересува- струва ли си сол оборудването 3к отгоре при ауриса или и луна плюс е ок?
за мен от него е полезно само тракшън контрола- а не съм некакъв екстремен шофьор,
тази VSC ич не ми е ясна ква, другите екстри като автоматични фарове и чистачки ич не ми требват

3)някой знае ли каква е разликата в джантите на двете нива , ако има снимка да даде (това пак за аурис)

4)а и последния въпрос е за тези декоративни защитни лайсни- едни черни пластмасови- от една страна са мноо грозни- дебели и безформени, но пък отдруга пазят вратата до някъде- те част от някакво оборудване ли са? защото не на всички ауриси ги има

5)колко по-хубав е интерора на королата - за качество на пластмасите говорим- за табло за тапицерии и т.н
Баце, що не си купиш италянка? Там и дизайна е на ниво и оборудването е къде къде....А цената по-ниска от на тойота....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

dude

Мнение от dude » 15 Авг 2009 19:34

и кое е по-ниското- 147ца почва от 36
за ГТ да не говорим
а фиат-а не мерси

иска ми се все пак да ми отговори някой на моите конкретни въпроси, ще ми е полезно доста

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 15 Авг 2009 23:22

Аз бих ти препоръчал два варианта.

1. Изчакваш още малко и взимаш "новия" Аурис със 1,33л Dual VVTi - 101 коня и 6 степенна ск. кутия,както и старт-стоп енджин на мотора. Това си заслужава парите вервай ми.
2. Купуваш "Стария" Аурис (ако ги има още по салоните) със пълно оборудване и големия двигател. Ако си фен на бензина взимаш 1,6 124к.с. ,ако на дизела 2л 126к.с. Важното е че сол оборудването на този модел ще ти дойде на същите пари колкото при вариант 1.

Корола варианти немога да ти препоръчам щото ми седи малко чичковска и не ми харесва от никъде.

Сол оборудването си заслужава парите щото освен тракшъна и VSC-то които са много хубави екстри получаваш също безконтактно палене, автопилот, автоматични фарове както и чистачки и електрохроматично огледало за обратно виждане - демек няма да те заслепяват повече :) Тва всичко за 2000лв (толкова идва след отстъпката от 22% минимум) направо си е супер :)
Изображение1G-FE

Аватар
mitkoa
Обратна връзка:

Мнение от mitkoa » 16 Авг 2009 01:10

На Тойота не съм ги пробвал, но на Пежо автоматичните фарове и чистачки не струват за нищо и бих платил не повече от един хубав железен лев за тях и то само ако искам да се похваля на някоя мацка, че имам такива екстри.
Бих го смятал така - 2-3000 лв...система за стабилност.

nenko70

Мнение от nenko70 » 16 Авг 2009 03:16

На Тойота автоматичните чистатчи са нещо много полезно. Аз карам Аурис от 5 месеца и чистатчите са ми винаги на този режим. Фаровете(сега не е задължително карането на къси светлини) са ми също винаги в режим ауто. Работят перфектно. Електрохроматичното огледало си е много полезна екстра. За тракшъна и VSCто не коментирам. Не са ме спасявали от ситуации още :) . Круиз контрола и ограничителя на мен лично са ми много полезни. Особенно във Варна ограничитела ми е безцен :).

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 16 Авг 2009 11:08

nenko70 написа:На Тойота автоматичните чистатчи са нещо много полезно. Аз карам Аурис от 5 месеца и чистатчите са ми винаги на този режим. .....
Хе хе - още нищо не си видял - все пак си карал само 5 месеца и то само лятото. Съвсем скоро ще започнеш да ги изключваш от този режим... Но когато вали дъжд е удобен...
nenko70 написа:Фаровете(сега не е задължително карането на къси светлини) са ми също винаги в режим ауто. Работят перфектно. Електрохроматичното огледало си е много полезна екстра. За тракшъна и VSCто не коментирам. Не са ме спасявали от ситуации още :) ...
Фаровете наистина са полезна екстра, но при мен са комбинирани с DLR - откакто съм взел колата съм загубил навика въобще да се грижа за фаровете - стои си на Ауто. ТС и VSC - доста пъти при излизане от кофти място ги изключвам, защото понякога сработват в неудобен момент при тръгване (особено при слизане от бордюр с завит до край волан)... Но при нормално каране също са удобни...
nenko70 написа:... Круиз контрола и ограничителя на мен лично са ми много полезни. Особенно във Варна ограничитела ми е безцен :).
Дааа. Круиз контрола си е удобна работа при дълъг път...
За ограничителя - не те ли дразни постоянното пищене? Аз пробвах сигнала за ограничителя и на втория час го разкарах...

Но въпреки всичко бих избрал колата с повече екстри...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Публикувай отговор