ГАБРОВО -V Gabrovo nqma li da napravim klub TOYOTA
от щатите. обаче мене не ме кефят мно тия врати, малко са неудобни, зависи колата ти дали е всекидневна.
П.С>края на седмицата най-вероятно ще идвам към габрово, може да направим някоя среща;)
П.С>края на седмицата най-вероятно ще идвам към габрово, може да направим някоя среща;)
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- polsun
- Обратна връзка:
И аз не съм много ЗА тия панти, както си пълня джобовете на тапицериите по предните врати с боклуци, като ги отворя ще изпопадат
, пък и голяма играчка до като ги сложиш.
А за петък по принцип съм на работа до 6:30-7:00 вечерта и след това съм свободен, ако идваш през деня можеш да минеш през сервиза да почерпя по едно склужебно кафенце

А за петък по принцип съм на работа до 6:30-7:00 вечерта и след това съм свободен, ако идваш през деня можеш да минеш през сервиза да почерпя по едно склужебно кафенце

ще идвам утре (или вече днес:)), събота, като посвърша това онова ще вляза във форума да видим ако има навити и има време:)
П.С>язък за служебното кафе, изтървах го
П.С>язък за служебното кафе, изтървах го

за съжаление имах работа до сега, следващия път като идвам ще се уговорим от по-рано. иначе вие тук в габрово имате ли си редовни срещи? правили ли сте някога среща изобщо:)

- raider_yaris
Днес и аз се размотавах в Габрово и точно на Лъвовия мост (май така се казва) видях една черна Селика. В началото го помислих за теб polsun и тамън да му дам аз едни къси-дълги пък после да се обясним тук, и видях че е с чужд номер и сиви джанти.
Даже снимката от аватара е правена тук, това зад нея е накакъв изоставен завод точно до реката преди ОМV на път от центъра за Пловдив (забравих как се казваше).
Даже снимката от аватара е правена тук, това зад нея е накакъв изоставен завод точно до реката преди ОМV на път от центъра за Пловдив (забравих как се казваше).
Tokyo Drift :-)
- polsun
- Обратна връзка:
Аз мисля че и преди съм ти виждал колата спряна пред една къща точно срещу този завод ако не се лъжа.raider_yaris написа:Днес и аз се размотавах в Габрово и точно на Лъвовия мост (май така се казва) видях една черна Селика. В началото го помислих за теб polsun и тамън да му дам аз едни къси-дълги пък после да се обясним тук, и видях че е с чужд номер и сиви джанти.
Друг пат като идваш обаждай се ако не за друго поне за по едно кафенце. Работя в сервиза на Тойота, до пожарната е точно на колелото.
Миро аз съм Сашо, когато се видим поне да си знаем имената