K&N alternativa?
K&N alternativa?
kolegi spodelete nqkoi razumno ot k1m ka4estwo i pari reshenie za sporten filt1r?
Toyota Celica (T23) 1.8i 143 PS 11/99-[69-8750TS] 910.00лв.
Марка Модел Двигател Мощност Производство
Toyota Celica (T23) 1.8i 143 PS 11/01-
ta w1prosa mi e mojeli dase nameri ne6to po-evtino ot towa ?
- Прикачени файлове
-
- nqkolko maistori migo prepoychaha kato marka, no spored men cenata e bezbojna....
- 69-8750TS.jpg (25.27 KiB) Преглеждано 3340 пъти
<=== CELICA GT-S POWER ===>
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Може да се намери и то в пъти по-евтино. Най-добрия вариант за такъв филтър е APEXi - 200лв с доставката е филтър, а тръбите има няколко варианта да се направят. 900лв ще артисат, при това толкова много, че да се напием с теб поне тир пъти laugh.gif Аз сложих на моята такъв APEXi филтър и си е супер. Гарантирано чист въздух пуска, има много тестове, които да го потвърдят, а също така е сух - няма чистене като при K&N - директно с прахосмучката го почистваш и става като нов 

- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Странно защо при мен има разлика, ама явно е случайно.... Или тия от Apexi не знаят кво правят... Стига де, ако нямаше смисъл, тия пичове дето си цедят колите до 1000к.с. нямаше да ги слагат... Дори да е минимална разликата, поне го взимаш веднъж и след това забравяш.... Да, саунда също е много добър 

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
Re: K&N alternativa?
това с тия "СПОРТНИ" филтри е пълна глупост карай си с нормалния колата няма да стане по бърза, а и това са пари за четри гуми и маслото да сменишbachvarov написа:kolegi spodelete nqkoi razumno ot k1m ka4estwo i pari reshenie za sporten filt1r?
МОЙ СЪВЕТ: СМЕНИ МАСЛОТО И ДРУГИТЕ ГИ ИЗПИИИИ , 8 щЕ ИЗЛЕЗЕШ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ щЕ УДАРИШ НЕщО И ще разправяш на приятели ....
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Re: K&N alternativa?
K&N са много добри.bachvarov написа:
Ходих на един аутокрос скоро и 90% от колите бяха с такива филтри, другите 10% бяха с АЕМ.

Филтърът е безбожно скъп за България, тук в САЩ е $60 заедно с тръбите. АЗ ще си слагам такъв другата седмица.
НО виж какво е написал Ел Самино!

ПОсле трябва да си купиш кит-а за чистене на този филтър. Тук е $15, ако не се лъжа. Съдържа спрей за чистене на мръсотията и едно червено масалце(на животинска основа). ПИше изрично да не се чисти с бензи или нафта и да не се маже после с нормално моторно масло. А този филтър ненамазан с масло е все едно си без филтър, поне така пишат производителите. Сигурно за да те зарибат да си купиш клийнинг кит-а?!? Филтъра е вечен, но трябва да се чисти, пере, суши и омаслява. Ако обичаш да си играеш като мен, това е само за теб! :-)
НО не вярвай на всичко, което хората пишат или ти казват!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Тия дето си цедят колите до 1000 к.с. им трябва да прекарат пъти повече въздух през двигателя сравнено със сток.Me4oKyX написа:Странно защо при мен има разлика, ама явно е случайно.... Или тия от Apexi не знаят кво правят... Стига де, ако нямаше смисъл, тия пичове дето си цедят колите до 1000к.с. нямаше да ги слагат... Дори да е минимална разликата, поне го взимаш веднъж и след това забравяш.... Да, саунда също е много добър
За сток кола такъв филтър е пълна загуба на пари. Освен ако не се състезаваш в някакви спек серии и си умрял до последната стотна от секундата на обиколката.
==============================
Phone book
air freight
==============================
Phone book
air freight