ДВИГАТЕЛИ 1.4 D4D
ДВИГАТЕЛИ 1.4 D4D
ИСКАМ ДА КУПЯ URBAN CRUISER 1.4 D4D 4X4 НО ДВИГАТЕЛА МИ СЕ СТРУВА МАЛЪК може ли малко информация за колата и двигатела,
ИМА ЛИ НЯКОЙ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОТ Urban Cruiser 1.4 D4D 4X4
- polsun
- Обратна връзка:
Двигателя изобщо не е малък супер си е специално за този модел имаш на разположение 90 кончета 6 степенна механична скоростна кутия (за сега незнам да има автомат) ако не си го виждал на живо на височина е малко по висок от Авенсиса,въпреки размерите си вътре е доста широко. Този който търсиш 4х4 AWD е със така наречения "офф-роад пакет" демек пластмасови вежди на калниците и броните. При оборудване SOL си със 7 инчов тъчскриин монитор, ДВД МП3 GPS с карта на България и ако не се лъжа и на Европа. Другото ново са полираните джанти. Много нестандартен е скоростомера с оборотомера :

Моите лични впечатления за малкото разстояние изминато с него са изключително добри - комфорт, много добра видимост на пътя, голям багажник, супер готино табло, при падане на седалките се образува равен под, глезотийки като екстри, и т.н просто не се сещам нещо което да ми е направило лошо впечатление. Всичко това не го казвам като човек работещ в Тойота а като човек направил нещо като Тест Драйв с автомобила.
От тук може да си изтеглиш pdf-че със всичко което те интерисува за автомобила http://www.venci.bg/pricelists/pricelis ... models.htm
Моите лични впечатления за малкото разстояние изминато с него са изключително добри - комфорт, много добра видимост на пътя, голям багажник, супер готино табло, при падане на седалките се образува равен под, глезотийки като екстри, и т.н просто не се сещам нещо което да ми е направило лошо впечатление. Всичко това не го казвам като човек работещ в Тойота а като човек направил нещо като Тест Драйв с автомобила.
От тук може да си изтеглиш pdf-че със всичко което те интерисува за автомобила http://www.venci.bg/pricelists/pricelis ... models.htm