Корола 1,6 или Лансер 1,8

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
borisli

Корола 1,6 или Лансер 1,8

Мнение от borisli » 12 Юли 2009 21:07

Изчетох всичко което можах за двата автомобила. Карах ги на тест драив и двата.Королата при двигател 1.6 е много по рязка и бързо ускоряваща от Лансера 1,8 :help: .Видя ми се много муден,не смеех да изпреварвам,защото,неможех да преценя дали ще ми стигне разстоянието докато набере.Та значи от къде ми идва проблема.Тоиотата,не се знае къде е произведена,може да е турска,има доста по малко екстри от Лансера за сходна сума.От Митсубиши ще ми изкупят стария автомобил за 6000лв.Говорим за Лагуна 1995 която на пазара върви 1500-2000лв.Проблема е че Лансера беше по муден от Лагуната???Притеснява ме и тази промоция,с изкупуването на стария автомобил,къде е уловката. Благодаря ви предварително.

Аватар
bg20010

Мнение от bg20010 » 12 Юли 2009 22:54

Това къде е сглобявана колата не е от много голямо значение,контрола на качеството е важен.Бих те посъветвал да си купиш кола,която харесваш,т.е онова ,което ти харесва най-много. happy.gif
Toyota Corolla 1.6 VVTI
TLC 120

Изображение

Аватар
m0n7r3y

Мнение от m0n7r3y » 13 Юли 2009 00:13

Мисля че няма кои знае каква уловко.Знам че след като ти купят колата на 6000 лв трява да си земеш кола от тях която да струва над 40 000 лв.Освен заради кризата да са пуснали тази оферта защото няма тарсене от хората .Успех с покупката :) :thumbsup: :thumbsup:

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 13 Юли 2009 01:48

Няма уловка ! Просто вместо да ти правят отстъпка ти взимат старата кола . По-добре да ти направят отстъпка 20% от колкото да ти купуват колата за 6000лв.

Аватар
mitkoa
Обратна връзка:

Мнение от mitkoa » 13 Юли 2009 11:01

Нещо не е било наред с колата или е била автоматик и е бил на някакъв режим/......Просто, това което го говориш, да не можеш да изпревариш......че върви много по-зле от королата.....е абсурдно.
А относно оборудването....ако сравняваш SOL и Intense ...Мисля че са доста близки....и не може да се каже, че едно има повече екстри.
+ На Тойота - двузонов климтроник, keyless система.
+ На Mitsubishi - bluetooth, по-добра музика, парктроник.
парктроника за малко пари можеш да го добавиш и на Тойотата.
Съвет от мен, пробвай друг Лансър на тестдрайв, с този определено нещо не е било наред и тогава решавай.
Аз, ще ме извиняват колегите тук, при еднаква цена, не бих мислил много и бих взел Лансъра.

jsp

Мнение от jsp » 13 Юли 2009 20:54

Кеф цена няма! javascript:emoticon('tongue.gif')

Според мен и двата автомобила са добри в сегмента в който се борят.
Като че ли и при двата автомобила няма сериозни детски болести.

Предполагам следиш http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showforum=4 javascript:emoticon('biggrin.gif') също.

------------------
Олеле http://www.mitsubishibg.com/forum/index ... opic=12883 - не е много коректно разразилото се в тази тема... Аз бих казал ако toyota нямат качества как биха продавали най-много автомобили в света. Да не говорим че Королата е станала автомобилът от който са произведени и продадени най-много бройки.

Относно политиката на местния дилър - е и аз искам цени като в Америка - ама няма - нали сме "социална" държава javascript:emoticon('ohmy.gif')
bg20010 написа:Това къде е сглобявана колата не е от много голямо значение,контрола на качеството е важен.Бих те посъветвал да си купиш кола,която харесваш,т.е онова ,което ти харесва най-много. happy.gif
tongue.gif

Публикувай отговор