Здравейте колеги!
Докараха ми каравана от Англия, но се оказа, че в кралството караваните били без талон.
А в КАТ ми искат талон. Ако някой знае нещо, моля да сподели!
Помощ за регистрация на каравана от Англия
-
На гишето в КАТ обсъдете с лелката декларация за загубен талон и т.н.
Такава се пише примерно с лека кола внос - когато е внесена с някакви си номера и за тях нямаш талон.
Пример с мен преди месец - внос от Австрия с немски номера, писах декларация за загубен талон на номерата, сдадох ги и се приключи. Колата същия ден си получи българските номера и регистрации.
Такава се пише примерно с лека кола внос - когато е внесена с някакви си номера и за тях нямаш талон.
Пример с мен преди месец - внос от Австрия с немски номера, писах декларация за загубен талон на номерата, сдадох ги и се приключи. Колата същия ден си получи българските номера и регистрации.
Пич, нещо си у голема грешка ми се струва. Без талон и без легализираният му превод ще изгонят в миг. Пример мен преди няколко месеца с талон но без превод...изгониха ме кат мръсно коте/куче...jamie написа:На гишето в КАТ обсъдете с лелката декларация за загубен талон и т.н.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Точно така, от агенцията бяха превели сичко но не и талона щото според тях не се превеждал....оказа се, че имало някви много нови евро-талони които действително не се превеждат, но не и старите....Склонен съм да мисля, че без вътрешен човек и почерпка, регистрацията на таз каравана е загубена кауза! Не знам дали начина не е - ми аз си я произведох и за тва няма номера от там технотест после е ясно....jamie написа:За превода няма спор.
Ама все пак се предполага че пича има документ за покупка ....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.