TOYOTA HISTYORY - Discussion
- juri_galev
Прочетох историята не очакваш точно това и съм доста впечетлен.Имам една Идея ако на някой му се занимава да се направи една отделна графа Тема в която да се дава такава информация за създаването на всеки модел от марката.Обръщам се най вече към Пънки защото той е модератор.
И в тази тема само да се поставя информацията и да се чете да няма коментари

mi ideyata e super spored men!
Bad_Dog, mojesh li da napravish otdelen topic za toyota history, i da ya zakliuchish, i tezi koito iskat da postvat tam, da iskat razreshenie ot teb ili men (chrez lichno suobshtenie), s cel da se postva SAMO informaciya, za da mogat vsichki da hodyat da chetat tam, neshto kato spravochnik?

Bad_Dog, mojesh li da napravish otdelen topic za toyota history, i da ya zakliuchish, i tezi koito iskat da postvat tam, da iskat razreshenie ot teb ili men (chrez lichno suobshtenie), s cel da se postva SAMO informaciya, za da mogat vsichki da hodyat da chetat tam, neshto kato spravochnik?

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Az moga da q pomestq tuka - Важна тема: Toyota-Новини и интересни факти! s copy/paste! biggrin.gif Ako nqma vuzrajeniq.punkara написа:mi ideyata e super spored men!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- juri_galev
- Japanese_fever
- Japanese_fever
Za6to(az i predi sum pital i gore-dolu znaq otgovora) Toyota ne pusnat edin naslednik na AE86? Dobre sa se naso4ili sus Scion tC kum po-mladoto pokolenie okolo 17-27g. vuzrast s sportnoto kupe s dvigatel 2.0 ot Camry, ama za6to ne sa go napravili RWD se pita v zada4ata?
Verno, 4e dvigatelq e prednazna4en za FWD pone pri Camry-to e taka i sa spestili tehnologi4ni izmeneiq i pari. + vsi4ko FWD e mnogo po-populqrno i lesno za karane, a i predpolagam mnogo `asti ot Camry-to sa vlezli otnovo v upotreba.
No za6to ne pusnat edna Toyota compact class RWD 6te izbie ribata, za6toto nqma da ima konkurenciq, a i 6te bude mnogo lesna za tuning, ako i ka4at nqkoj ot prednite pokoleniq dvigateli.
Lexus IS250/300 si e luksozna rabota. Vuprosa e da e kola za masite kakto purvona4alniq zamisul na Corolla-ta.
Kakvo mislite po-vuprosa?
Spored men trqbvat inovacii i nepredskazuemi hodove na dejstvie za da se izprevari konkurenciqta. Toyota moje da si pozvoli riskovani marketingovi promeni siguren sum.

Verno, 4e dvigatelq e prednazna4en za FWD pone pri Camry-to e taka i sa spestili tehnologi4ni izmeneiq i pari. + vsi4ko FWD e mnogo po-populqrno i lesno za karane, a i predpolagam mnogo `asti ot Camry-to sa vlezli otnovo v upotreba.
No za6to ne pusnat edna Toyota compact class RWD 6te izbie ribata, za6toto nqma da ima konkurenciq, a i 6te bude mnogo lesna za tuning, ako i ka4at nqkoj ot prednite pokoleniq dvigateli.
Lexus IS250/300 si e luksozna rabota. Vuprosa e da e kola za masite kakto purvona4alniq zamisul na Corolla-ta.
Kakvo mislite po-vuprosa?
Spored men trqbvat inovacii i nepredskazuemi hodove na dejstvie za da se izprevari konkurenciqta. Toyota moje da si pozvoli riskovani marketingovi promeni siguren sum.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
Toyota e kompania koiato moje da si pozvoli da poema riskove, no nikoga ne biha go napravili, prosto sa takiva, izkluchitelno konservativni sa. Scion tC e s 2.4L dvigatel, ne 2.0L, i osven che sherva power traina na Camry, izpolzva shasito na Avensis. FWD e zastoto tova tarsiat bolshinstvoto, te neiskat i da si pomisliat da smeniat po dva pati v godinata gumi. v kraina smetka ako iskash sto gode barza kola s RWD ima IS350, koita verno struva dva pati poveche ot tC, no ne mislia che koiato i druga kompania pravi po evtini koli s
RWD.
RWD.
->
Ti puk, ako si misli6, 4e golqma 4ast ot voda4ite na RWD smenqt gumi zimata mnooo se luje6! Znam, 4e ti smenq6, ama po-golqmata 4ast ne smenqt. btw v4era vidqh na edna benzinostanciq Celica GT-S Conv. '85g. sus su6tite djanti kato na Selica-Supra Babata kaza, 4e e samo na 54K mili samo, 4e pokriva vzel da te4e ve4e ot nqkude nali e kabrio. Gotina kola. Posle razbrah, 4e e i RWD. Tq e mnogo blizka sus Suprata ot tezi godini kato tehnika.ALTEZZA написа:Toyota e kompania koiato moje da si pozvoli da poema riskove, no nikoga ne biha go napravili, prosto sa takiva, izkluchitelno konservativni sa. Scion tC e s 2.4L dvigatel, ne 2.0L, i osven che sherva power traina na Camry, izpolzva shasito na Avensis. FWD e zastoto tova tarsiat bolshinstvoto, te neiskat i da si pomisliat da smeniat po dva pati v godinata gumi. v kraina smetka ako iskash sto gode barza kola s RWD ima IS350, koita verno struva dva pati poveche ot tC, no ne mislia che koiato i druga kompania pravi po evtini koli s
RWD.
ami vzimai ya, i slagai edin nov guruk, i si nomer edno!Japanese написа:Ti puk, ako si misli6, 4e golqma 4ast ot voda4ite na RWD smenqt gumi zimata mnooo se luje6! Znam, 4e ti smenq6, ama po-golqmata 4ast ne smenqt. btw v4era vidqh na edna benzinostanciq Celica GT-S Conv. '85g. sus su6tite djanti kato na Selica-Supra Babata kaza, 4e e samo na 54K mili samo, 4e pokriva vzel da te4e ve4e ot nqkude nali e kabrio. Gotina kola. Posle razbrah, 4e e i RWD. Tq e mnogo blizka sus Suprata ot tezi godini kato tehnika.ALTEZZA написа:Toyota e kompania koiato moje da si pozvoli da poema riskove, no nikoga ne biha go napravili, prosto sa takiva, izkluchitelno konservativni sa. Scion tC e s 2.4L dvigatel, ne 2.0L, i osven che sherva power traina na Camry, izpolzva shasito na Avensis. FWD e zastoto tova tarsiat bolshinstvoto, te neiskat i da si pomisliat da smeniat po dva pati v godinata gumi. v kraina smetka ako iskash sto gode barza kola s RWD ima IS350, koita verno struva dva pati poveche ot tC, no ne mislia che koiato i druga kompania pravi po evtini koli s
RWD.

da, ima gi mnogo takiva det si misliach che niama nujda da smeniat gumite, no taka do kat padne snega i zapochnat da se razpraviat s glavobolia, za sledvastata zima ili slagat zimnite gumi ili si namirat kola det da e samo za snega.Japanese написа:
Ti puk, ako si misli6, 4e golqma 4ast ot voda4ite na RWD smenqt gumi zimata mnooo se luje6!
->