Изборни резултати

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
TurboLame

Re: Изборни резултати

Мнение от TurboLame » 07 Юли 2009 01:26

andrian999999 написа:
Kiki написа: Познавам те и си мисля добре. wink.gif
Наистина ли не разбираш какво имам предвид? unsure.gif
НИКОГА НЯМА ДА ВИДИШ възнаграждение 2000ЛВ НА МЕСЕЦ . СА БАТЕ БОИИИИИЙКО щТЕ ТИ ГИ ОСИГУРИ, но до сега волф даваше пари на станишев , царя и доган са ТИТАН ще ги дават на БОЙКО борисов . честито на ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩТИТЕ!!!
А ШЕФОВЕТЕ НА ДРОГАТА ГИ ЗНАЯТ ВСИЧКИ, НО НИКОЙ НЕ ГИ ПИПАШЕ ДОКАТО БЕШЕ СЕКРЕТАР НА МВР! ЩО? ЩТОТО СИ ПЛАШТАТ!!! и или некви мишоци хващат или конкуренцията разчистват.
Здравей и добре дошъл.

И аз гласувах за ГЕРБ. Същ така се надявам никога да не видя възнаграждение от 2к на месец, защото това ще означава, че заплатата ми е намалена с 1/3. Наистина не би ми било приятно. Това възнаграждение, което получавам не съм чакал някой да ми го даде, а съм си го заслужил сам, доказал съм се където трябва, работя колкото е необходимо и го получавам. Докато българинът чака някой да му даде нещо.. няма оправия. Знам, че звучи клиширано, но е истина.
Вярвам, че тук сме се събрали интелигентни хора. Хора, които не вярват в Дядо Коледа (или Дядо Мраз, както го знаете). И все пак, при един малък разбор на партиите, аз лично не намерих по-подходящи кандидати от Герб. Омръзнаха ми турците в управлението. За комунисите мисля, че е излишно да говорим след последните няколко години. Какво остава? Май.. само Герб.
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Re: ...

Мнение от Bass_Man » 07 Юли 2009 02:02

andrian999999 написа: А КАК ПЕЕХА ЪПСУРТ В ТОЗИ ПЕРИОД? "НЕКОЙ КУКИ МАИ СА МНОГО ЛОШИ МУТРИ"
Я пак си го припомни текста !

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път

Мнение от andrian999999 » 07 Юли 2009 03:30

Bass_Man написа:
andrian999999 написа: А КАК ПЕЕХА ЪПСУРТ В ТОЗИ ПЕРИОД? "НЕКОЙ КУКИ МАИ СА МНОГО ЛОШИ МУТРИ"
ето бе с текст да си четеш, дай пауза на 1.50 и си го прочети, между другото този клип не го бях гледал много ми хареса! biggrin.gif

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas

Мнение от Japanese_fever » 07 Юли 2009 03:43

Bass_Man написа:
Точно така си е текста "... НЕКОЙ КУКИ МАИ СА МНОГО ЛОШИ МУТРИ ..." ей го долу да го чуеш!

А вий само на кой портрета дава при рапирането на долния текст (hint: Б.Б.)

Аз съм кандидат премиер,
другия път ше ме изберат!
... и милиони микроби ще умрат ...

Но до тогава как да си гледам кефа бе?
И ти, и аз знаемe кои са шефове ...

Бате Бойко от 2006-та го гласят за премиер МОМЧЕТААААААААА ... laugh.gif

Ей го парчето:
http://www.youtube.com/watch?v=_DM0kGj5 ... re=related

UпсурТ - най-великата БГ хип-хоп група!!!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 07 Юли 2009 03:58

Bate Boiko slaga Minister na Finansite - nekuv pi4 ot the USA (drug e vuprosa tova za hvalba li e ili naprotiv)! laugh.gif

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2279311

Nema labavo ei sIga idva Zreliq kapitalizUm, kreditnata sistema i kuketo deto NE vimzat bakshishi i mnogo spirat, ama ne biqt mnogo. biggrin.gif LOL

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 07 Юли 2009 07:46

Не мога да предположа, че в България има все още наивници, които си мислят, че може да се случи нещо извън сценария на репресивния апарат от близкото ни миноло.
Всичко което се случва и сега е част от него!
Е, някога може нещо да излезе от кантрол, но то ще е нещо по-незначително. wink.gif
Случилото се с Доган е също не случайно, защото той започна да си мисли, че е станал много велик и за да не му се случи онова, което стана с някай други, му спретнаха това.

diver

Мнение от diver » 07 Юли 2009 08:42

Japanese_fever написа:Бате Бойко от 2006-та го гласят за премиер МОМЧЕТААААААААА ... laugh.gif
Доста по-рано...

Единственото хубаво нещо което се случи на тез избори е отвяването на феса. Другото е мижим да те лажем както казва народа....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
spritable

Мнение от spritable » 07 Юли 2009 11:17

Важното на тези избори беше ДПС да не е на власт. Не може партия която представлява малцинство по-малко от 9% в една държава да държи такава голяма част от властта.

Дори и сега ДПС заема 38 места в парламента. От общо 240 депутати, това прави 16-17%... Съотношението брой българи/турци към брой народни представители/ДПС пак не е както трябва.

Първия закон който трябва да се внесе за гласуване в парламента е против изборния туризъм. Писна ми да гледам по новините автобуси пълни с турци, които не знаят една българска дума а пък ще гласуват.

А това дали Бойко или Костов или Сидеров е на власт не мисля че има чак толкова голямо значение. Това което има значение е например да не се случват такива фрапиращи неща като да спрат европарите за пътищата, защото част от тях не са били "освоени" както трябва.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 07 Юли 2009 11:59

Japanese_fever написа:Bate Boiko slaga Minister na Finansite - nekuv pi4 ot the USA (drug e vuprosa tova za hvalba li e ili naprotiv)! laugh.gif

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2279311

Nema labavo ei sIga idva Zreliq kapitalizUm, kreditnata sistema i kuketo deto NE vimzat bakshishi i mnogo spirat, ama ne biqt mnogo. biggrin.gif LOL
ми зависи от ни гледната точка към световната банка,международния валутени, федералния резерв,която този министър представлява.общо взето

например за мен това са институций,които генерират локални корупций,лобират за приватизация на ресурсите и социалните монополи в отделните държави,както и за финансова зависимост,,но някой хора гледат на тези институций като на спасители.

въобще не чувствам нищо оптимистично от вашингтон да назначават финансови министри на васалните си владения в момент когато те трябва да се оправят от криза.

страшно тъпо беше когато бойко като секретар на мвр разчистваше конкурентните на шиптърите косовари, самосиндикални и балкански нарко канали за което американския посланик го награждава......

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=153293
Всъщност Бойко намери бъдещия си финансов министър през февруари във Вашингтон, когато бе на молитвената закуска с президента Барак Обама. Тогава лидерът на ГЕРБ посети централите на Световната банка и МВФ и проучи какви са ефикасните мерки за борба с надвисналата криза. Дянков бе поканен на срещата, без Бойко да подозира, че е българин. Присъстваше в ролята си на топикономиста на трезора по антикризисни мерки. След като тя свършва, Борисов прекарва с Дянков 10-15 минути на 4 очи. Тогава топикономистът дава рецептата си за изцеление на България.

Преди срещата си с лидера на ГЕРБ той тъкмо се е върнал от Колумбия и се готвел да замине за Киргизстан. Дали Бойко е напуснал 1818 H Street със съзнанието, че вече си е намерил кой да движи финансите и въобще икономиката на България, или е направил този извод по-късно, не могат да кажат дори хората, придружили генерала в САЩ.

жена му съвсем случайно също е финансист с еврейска жилка:
Тъстът му - Питър Фройнд, е евреин, роден в Тимишоара. Той е сред най-известните световни физици. Допреди 1 г. преподава в Чикагския университет. Създател на особено популярната в Щатите string theory, която доказва, че светът е не от три, а от 9 измерения.

От цялото семейство тъстът е най-ентусиазиран от работата на Дянков тук. След две седмици той идва при Симеон заедно с тъщата, която пък е бивш професор по психология в Чикагския университет. Съпругата му е била ключов фактор във Федералния резерв по времето на най-популярния му от 50 г. председател - Алън Грийнспан. Днес работи в СБ. Спец е по валутите при криза.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=370663
Британските инвеститори смятат Грийнспан за основен виновник за кризата.

друго нещо от статията също ми навява неприятни асоциаций, че отново си избираме гости на държавата,които идват оправляват и си заминават:

Керълин идва след около две седмици заедно със синовете им Андрей (8 г.) и Марко (5 г.). На български двамата почти нищо не знаят. Ходят в испанско езиково училище. Гледачката им е от Колумбия. Предишната пък била от Гана. При това положение как да “пробие” българският, пита Симеон. И двете му деца обаче от малки научили думите “Ти си жълто пате”. “Това им е фразата - като видят българин, я изтърсват”, смее се Дянков.

""СБ го е пращала на мисии в повече от 90 държави - и в богати като Холандия, Норвегия, Дания, и в бедни като Афганистан, Киргизстан и Таджикистан. Реализирал е много проекти, ръководил е много хора и е работил с много правителства..""

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 07 Юли 2009 15:45

diver написа: Единственото хубаво нещо което се случи на тез избори е отвяването на феса. Другото е мижим да те лажем както казва народа....
Do tuka li q dokarahme - “Ne e vajno da sum dobre, vajnoto e Vute da e zle!” dry.gif

Аватар
djofi_m

Мнение от djofi_m » 07 Юли 2009 20:23

пак ще се ядосам, сигурен съм, че всички дето плюят по Бойко, или не са гласували или са гласували за комуниститие, мога на бас да хвана. и в двата случая изобщо нямат право да се обаждат mad.gif щото поне още 2 години техните попари ще сърбаме(ако изобщо има с'тинки за попара)
АVENSIS 2.0TD-комби

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 07 Юли 2009 21:23

djofi_m написа:пак ще се ядосам, сигурен съм, че всички дето плюят по Бойко, или не са гласували или са гласували за комуниститие, мога на бас да хвана. и в двата случая изобщо нямат право да се обаждат mad.gif щото поне още 2 години техните попари ще сърбаме(ако изобщо има с'тинки за попара)
джофи не се ядосвай и не ни връщай в времето когато ако плюеш костов-значи си комунист... и обратно ,без право на собствено мнение.

кат си говорим за демократи:

http://www.vsekiden.com/?p=38142

diver

Мнение от diver » 07 Юли 2009 21:44

djofi_m написа:пак ще се ядосам, сигурен съм, че всички дето плюят по Бойко, или не са гласували или са гласували за комуниститие, мога на бас да хвана. и в двата случая изобщо нямат право да се обаждат mad.gif щото поне още 2 години техните попари ще сърбаме(ако изобщо има с'тинки за попара)
Непозна. Гласувал съм. Не за неуспялото милиционерче. Не и за комунистите. А едва ли си човека дет може да каже кой има право да се обажда и кой не....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

....

Мнение от rudolf » 08 Юли 2009 10:27

http://www.expert-bdd.com/index.php?opt ... &Itemid=36

2001ва:
http://www.aba.government.bg/bg/Bd/Arch ... izb55.html

Големият победител на парламентарните избори е Национално движение Симеон Втори/НДСВ/. Постигнатите от формацията 43% са изключително висок резултат, сам по себе си.
Електоралният резултат на НДСВ е по-висок в проценти от подалите гласове за ОДС и БСП взети заедно. За НСДВ бяха подадени 1,950 хиляди действителни гласа, за ОДС - 830 хил., а за БСП - 780 хил. На парламентарните избори през 2001 година бяха победени двете водещи сили на българския преход към пазарно общество.

http://www.itimojesh.hit.bg/in2.htm
Още повече, че поведението на Стоянов и цялата му кампания между двата тура бяха основани само и единствено на подкрепата на НДСВ. Стоянов даже беше "поканен" на среща с парламентарната група на НДСВ, където той се отказа от цялата си политическа философия, мислене и поведение, което имаше през последните месеци, преди и след парламентарните избори, по отношение на НДСВ.

ето го и брата на президента които герб прати в брюксел.
http://dariknews.bg/view_faces.php?faces_id=34

да не забравяме и бялата книга на ндсв от която всички корумпирани-потръпнаха:
http://www.temanews.com/index.php?p=tem ... 9&aid=6993

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път

Re: Изборни резултати

Мнение от andrian999999 » 14 Юли 2009 00:43

TurboLame написа:
andrian999999 написа:
Kiki написа: Познавам те и си мисля добре. wink.gif
Наистина ли не разбираш какво имам предвид? unsure.gif
НИКОГА НЯМА ДА ВИДИШ възнаграждение 2000ЛВ НА МЕСЕЦ . СА БАТЕ БОИИИИИЙКО щТЕ ТИ ГИ ОСИГУРИ, но до сега волф даваше пари на станишев , царя и доган са ТИТАН ще ги дават на БОЙКО борисов . честито на ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩТИТЕ!!!
А ШЕФОВЕТЕ НА ДРОГАТА ГИ ЗНАЯТ ВСИЧКИ, НО НИКОЙ НЕ ГИ ПИПАШЕ ДОКАТО БЕШЕ СЕКРЕТАР НА МВР! ЩО? ЩТОТО СИ ПЛАШТАТ!!! и или некви мишоци хващат или конкуренцията разчистват.
Здравей и добре дошъл.

И аз гласувах за ГЕРБ. Същ така се надявам никога да не видя възнаграждение от 2к на месец, защото това ще означава, че заплатата ми е намалена с 1/3. Наистина не би ми било приятно. Това възнаграждение, което получавам не съм чакал някой да ми го даде, а съм си го заслужил сам, доказал съм се където трябва, работя колкото е необходимо и го получавам. Докато българинът чака някой да му даде нещо.. няма оправия. Знам, че звучи клиширано, но е истина.
Вярвам, че тук сме се събрали интелигентни хора. Хора, които не вярват в Дядо Коледа (или Дядо Мраз, както го знаете). И все пак, при един малък разбор на партиите, аз лично не намерих по-подходящи кандидати от Герб. Омръзнаха ми турците в управлението. За комунисите мисля, че е излишно да говорим след последните няколко години. Какво остава? Май.. само Герб.
миналите избори за НДСВ ли гласува? на колко години си, нещо не ми се вързва

Публикувай отговор